Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Volbeat Seal The Deal Rom 40% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

335,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Volbeat Seal The Deal Rum er en lettere rom end bandets tidligere produkter (Rum, Rum II, III og Special Edition). Den er sammensat til at være alsidig nok til både at kunne nydes, præ- cis som den er, men samtidig også til at kunne bruges i diverse cocktails og på den måde bringe favoritcocktails til live. 

Seal The Deal, som er blandet af håndudvalgte caribiske rom, der fortrinsvis stammer fra Den Dominikanske Republik, Trini- dad og Tobago, er en blanding af ulagret og tre til fem år lagret kolonnedestilleret rom, der - inden de transporteres til bland- ing - har været lagret i fade, som tidligere har været brugt til bourbon. 

Den gyldne rom er utrolig velafbalanceret og har en blød efters- mag med noter af vanilje, appelsin, lakrids og karamel. Det er en rom, der leverer - hver gang. 

Volbeats forsanger og guitarist, Michael Poulsen, siger: ”Vi ledte vidt og bredt for at finde en rom, som kunne bruges til enhver lejlighed, og som samtidig var værdig til at bære Volbeats blå stempel - og den fandt vi med Seal The Deal. Vi er ekstremt stolte af at kunne tilføje Seal The Deal til vores serie af rom - og vi kan ikke vente med at se jer hæve glasset eller mixe en cocktail med os.” 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer55907
Størrelse70 cl.
EmballageGlasflaske
MærkeVolbeat Rom
KategoriPremium Rom
Alkohol40%
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!