Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Vand

varer

Når man virkelig er tørstig, er der bare ikke noget, der slår en iskold vand. Kildevand er både forfriskende og læskende, og så er der et hav af lækre varianter at vælge i mellem. Om du skal bruge en billig kildevand til kontoret, en flot kildevand til restauranten, eller måske bare en ganske almindelig kildevand, så har vi et bredt udvalg af alle de kendte vand brands her på Bevco.dk.

Kildevand er in!

Salget af kildevand er steget hele 160 procent igennem de sidste syv år, og vi danskere drikker nu mere kildevand end nogensinde før. Det har formentlig både noget at gøre med vores stigende fokus på sundhed, det store og varierede udvalg af vand og også at vi i langt højere grad hele tiden er på farten, hvor det er super nemt og praktisk at have en flaske vand med sig til at slukke tørsten med.

Hvad er kildevand?

Kildevand er det reneste vand der findes, men inden man prøver at forstå hvad kildevand rent faktisk er, skal man forstå hvor det rent faktisk kommer fra. Når de fleste af os tænker på en kilde, ser vi en cirkulær ”pøl” lignende tingest ved foden af et højt bjerg. Selvom dette forekommer, er det langt fra almindeligt. 

En kilde skabes når vand fra et bjerg, kløft eller en bakke løber nedad. Kilden skabes når et grundvandsmagasin bliver fyldt så meget op, at vandet flyder over og ned på jordoverfladen. Dén cyklus, der i sidste ende producerer kildevand, starter med, at regnvand siver ned i jorden og møder gennemtrængelige sten som f.eks. sandsten og kalksten. Vandet synker fortsat indtil den rammer et uigennemtrængeligt stenlag som ler. Nu følger det ”fremtidige” kildevand tyngekraften og løber nedad indtil den igen rammer jordoverfladen.

Når dette sker, skabes der kilder, som så skaber kildevand.

Kildevand fra naturlige kilder spillede en kæmpe rolle i tidlige civilisationer, da landsbyerne havde behov for frisk vand, som hverken kom fra have eller floder.

Kildevand er fyldt med mineraler som er godt for kroppen. De fleste foretrækker kildevand, da der er stor konsensus omkring, smagen er naturlig og forfriskende, som man har svært ved at finde i andre slags vand. 

Vand i mange varianter

Om du er på jagt efter et godt tilbud på kildevand, en flot og lækker kildevand eller bare den billigste vand til pengene, så er du havnet det rette sted her på Bevco.dk. Vi har et bredt udvalg af en masse forskellige vand og store mærker som Egekilde, Denice, Kildevæld og Voss. Vi fører også den miljøvenlige postevand i flot designet karton kaldet Postevand. Hvis du er på udkig efter vand med brus eller vand med smag, så har vi selvfølgelig også det. Prøv eksempelvis Egekilde Danskvand med citrus, der har en dejlig forfriskende smag. Hos Bevco.dk behøver du altså hverken gå på kompromis design, pris og kvalitet

Vild med vand

Jeps, danskerne er virkelig vilde med vand og vi køber det ind i stor, stor stil. Et par fun facts lyder at vi danskere på årsbasis køber mere end 100 millioner flasker kildevand. Det meste kildevand på flaske er udvundet fra det danske grundvand, hvor vandet, når det er hentet op blot skal iltres og filtreres førend det er drikkeklart.

Kærlighed og kildevand

Et gammelt ordsprog lyder at alt vi mennesker har brug for til at overleve er kærlighed og kildevand. Forsimplet ja, men måske meget sigende alligevel. Sikkert er det i hvert fald, at vi har brug for vand, og helst meget af det. Det er både vigtigt for vores velvære, for vores krop og for vores hud at vi er hydrerede. Du kan se og købe vores store udvalg af forskellige vand i alle prisklasser. Du kan selvfølgelig også give os et kald, hvis du har brug for et godt tilbud på store mængder eller bare generelle råd omkring dit valg af vand.

Kendte kildevand-brands

San Pellegrino er om muligt verdens mest anerkendte og genkendelige brusende kildevand på verdensplan. Brandet stammer fra Bergamo i Italien, og dets produkt er blevet produceret i over 600 år. Det siges, at Leonardo da Vinci besøgte området i 1509 for at smage denne ”mirakuløse” kildevand, som senere førte til en afhandling om vand!

Kilderne, der bruges til at fremstille San Pellegrinos produkter, ligger ved foden af et bestemt bjerg i Dolomitterne (en italiensk bjergkæde). Firmaet har 10 fabrikker i Italien, hvor den ene ligger op ad hovedkontoret. Kildevand-brandet har over 1850 ansatte og omsætter for over 895 mio. euro årligt. Deres kildevand er at finde på menukortene på langt de fleste mere high-end restauranter rundt omkring, hvilket skyldes brandets eksklusivitet. San Pellegrino producerer 50,000 flasker kildevand og diverse andre produkter I TIMEN!

Voss er en norsk kildevandsproducent fra landsbyen Vatnestrøm og sælges på en cylindrisk glasflaske.  

Acqua Panna er en kildevand stammende fra Toscana i Italien. Deres vand kan akkompagnere, ifølge deres hjemmeside, alle madretter, og harmoniserer med alle kulturer. Ligesom San Pellegrino, associeres Acqua Panna med gourmetmad rundt omkring i verden.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!