Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Tito's Handmade Vodka 40% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

163,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Tito's Vodka er en prisvindende amerikansk vodka, der er destilleret og tappet i Austin, Texas. Den er lavet på 100% corn (majs) og er glutenfri. Tito's Vodka blev grundlagt i 1995 af Tito Beveridge, der insisterede på at lave en vodka af høj kvalitet til en rimelig pris. Destilleriet har siden da opnået stor succes og har modtaget adskillige priser for deres vodka. 

Smagsnoterne i Tito's Vodka er bløde og rene med en let sødme fra majs, der giver vodkaen en let og frisk karakter. Det er en alsidig vodka, der kan bruges til en lang række cocktails og blandinger, men som også kan nydes rent eller med et par isterninger. 

Tito's Vodka er ikke kun kendt for sin smag, men også for deres stærke fokus på bæredygtighed og samfund. Destilleriet har implementeret en række miljøvenlige og bæredygtige praksisser, herunder brug af genanvendelige materialer og solenergi. Derudover har de også engageret sig i en række velgørende projekter og organisationer i lokalsamfundet. 
Alt i alt er Tito's Vodka en prisvindende og alsidig vodka med en ren og blød smag. Med deres stærke fokus på bæredygtighed og samfund er det en vodka, der er værd at støtte og nyde med god samvittighed.
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11370
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
EmballageGlasflaske
LandUSA
MærkeTito's
KategoriVodka
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!