Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Squeezebottle

varer

 Squeezebottles i alle varianter

En squeezebottle er en slags beholder der bruges til at opbevare og dispensere væsker, som typisk findes bag baren. De er smarte til hurtige tilføjelser af diverse ingredienser til drinks og cocktails, og findes i en række størrelser og farver, som f.eks. gul, rød og klar. En squeezebottle er nem at bruge – der skal blot bruges en vis mængde “håndkraft”, alt afhængig af den ønskede mængde.

Squeezebottles - et hav af funktioner

Vores sortiment af squeezebottles kan bruges bag baren, i restauranten, og derhjemme. Med disse genopfyldelige flasker slipper du for at have store, mindre charmerende flasker direkte fra supermarkedet. I restaurationsbranchen kan du gøre livet nemmere for dine ansatte og kolleger med disse squeezebottles – de ligger bekvemt i hånden, og deres alsidighed giver dig mulighed for at benytte dem til et hav af forskellige væsker, hvor og hvad du end skal bruge dem til. 

For enden af skruelåget er der en smal dyse, der kontrollerer væskemængden, og selvom vi hos Bevco primært forhandler drikkevarer, så skal variationen af væsker ikke begrænses til nogle, der kun står bag baren og bruges i cocktails. En gul squeezebottle kan nemt bruges til at opbevare sennep, ligeledes kan en rød bruges til fx ketchup, og med de forskellige farver og størrelser kan du nemt skelne mellem de væsker, du opbevarer.  

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!