Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Isredskaber

varer

En drikkevare er ikke særlig forfriskende uden at være nedkølet. En kølig eller iskold drik er absolut et must, hvis den skal nydes optimalt, hvorfor du under vores sortiment af isredskaber kan finde alt du skal bruge til netop dette. Om du selv skal nyde en iskold sodavand, eller skal holde havefest for en masse tørstige gæster på en lun sommeraften, skal der naturligvis serveres nedkølede drikkevarer, så dine gæster kan nyde hvad de end drikker. Alle Ready-to-drink produkter skal nydes iskold, og ved brug af vores isredskaber, kan du med vores store sortiment selv bestemme, hvordan dine drikkevarer serveres og nydes. En isknuser er utrolig populær, når det kommer det cocktails. En mojito, for eksempel, skal laves med knust is. Hvis man derudover holder fest med mange gæster, er det meget udbredt og praktisk at fylde en balje med knust is, så drikkevarerne kan serveres ved den optimale temperatur.

Iskugler er et populært alternativ til klassiske isterninger, og giver et anderledes look til din cocktail eller læskedrik. Men hvad serverer man is med? Du skal naturligvis bruge en isske, som du finder i forskellige størrelser, alt efter behov. Med en isspand i aluminium kan du opbevare drikkevarerne iskoldt!

En issyl bruges til at hugge isterninger, så i tilfælde af, du ikke har adgang til knust is, kan du ved brug af dette isredskab nemt servere knust is i stedet for isterninger eller iskugler. Der findes 3 forskellige slags på bevco.dk i forskellige prisklasser, så tjek vores sortiment isredskaber ud, og vælg hvilken issyl der passer til dine behov.

Sidst men ikke mindst finder du, under vores isredskaber, krokodille-istangen til den nette sum af 25kr. Den bruges til simple drikkevarer, hvis der kun lige skal bruges et par isterninger. Krokodilletænderne sørger for, de glatte isterninger ikke glider ud af tangen og går til spilde. Vores store sortiment af isredskaber kan skal du naturligvis bruge, hvis du vil servere og nyde drikkevarer optimalt!   

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!