Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Shots Rør

varer

Flaskeshots og shotsrør har gennem de sidste mange år været en af danskernes foretrukne alkoholiske drikkevarer. Problemet med shots på flaske er dog, at den ikke er særlig praktisk at have med på farten. Det er shotsrør dog! Desuden ser det heller ikke så elegant ud, at komme gående med en stor, klistret flaske i hånden. Det er her, at de mere appellerende rør kommer på banen. De er oplagte at have med til udendørsarrangementer eller på farten.

Shotsrør i festivalsæsonen

I Danmark er vi kendte for vores stabile festivalkultur, og man ser tit folk med flere shotsrør i hænderne. Derudover har vi Nordeuropas største festival: Roskilde festival. Her bliver de solgt kæmpe mængder, og over 120.000 festivalgængere flokkes årligt til dyreskuepladsen for at opleve nogle af verdens mest berømte musikere, men ikke desto mindre for at hygge sig og have en fest. Der bliver drukket en masse shots, litervis af papvin, fadøl i lange baner, og eksotiske, Instagram-værdige cocktails. Det er netop her, at shotsrør bidrager til ”Orange feeling”. Med shotsrør i lommen og en fadøl i hånden, står du med den perfekte festivalkombination.

Hvem introducerede shotsrør?

Det var Spritfabrikken Danmark der i sin tid introducerede dem for det danske marked. De  lagde ud med at producere rørene, som i dag findes hos langt de fleste barer og klubber i det danske natteliv. Fordelen ved netop disse er, at de produceres med colasmag, lakridssmag og forskellige frugtsmage. På Bevco.dk finder du 5 stks. shotsrør fra Spritfabrikken Danmark i den såkaldte party mix. De er fremstillet i splintfrit materiale med et fastmonteret lukkesystem som forbliver på røret efter åbning, hvilket gør shotsrør perfekte at have med på farten. Derudover overskueliggør de oprydningsprocessen. Disse udgaver indeholder Små Grønne, Små Sure Cola, Små Sure Æble, Små Sure Bubble Fizz, og Små Sure Jordbær.

Shotsrør-brands

Hos Bevco.dk finder du blandt andet shotsrør produceret af det ikoniske lakridsmærke Gajol , som er en forkortelse af Galle & Jessen, der på nationalt plan er kendte for deres lakridspastiller, og nu shotsrør, som har været på butikshylderne siden 1933. Ga-Jol laver smagsfulde shotsrør, og er firmaet bag det udbredte granatæble vodkashot, og producerer derudover shotsrør med inspiration hentet fra deres ikoniske pastiller.

Hos Bevco tilbyder vi også Nørregade shotsrør, som produceres af den Kongelige Hofleverandør Sømods bolcher, der har eksisteret siden 1891, og produceres stadigvæk på den oprindelige adresse på Nørregade i København K, hvor shotsrørene henter inspiration.

Udover disse kan du også findes Råstoff shotsrør, som er et velkendt mærke indenfor især lakridsshots. Råstoff bliver lavet på ægte lakridsekstrakt samt salmiaksalt som er med til at sikre den autentiske smag og den gode kvalitet.

Et andet shot som minder om Råstoff er selvfølgelig de populære Pure Shots, som du også kan fås i rør. Pure Shots er især kendte for deres lækre lakridsshots som kan sparke enhver fest igang! 

I takt med shotsrørernes frembrusende popularitet måtte Sømod naturligvis træde ind på markedet. Med deres anerkendte brand og smagfulde produkter gik der ikke længe før de danske forbrugere havde fået øjnene op for disse shotsrør. Fisk er til dig. der elsker et friskt shot, der ikke smager sødt.  

Shotsrørets traditionelle fremstillingsmetoder

Disse shotsrør er inspireret af Sømods yderst traditionsrige fremstillingsmetoder, og har, som den eneste bolsjefabrik i verden, bibeholdt de samme teknikker som der blev brugt for over 100 år siden. Disse karakteristiske smage stammer fra netop denne proces. Med disse shotsrør vil du lynhurtigt genkende smagen af Nørregades bolsjer, og lige nu tilbyder vi tre forskellige smagsvarianter til at matche dine behov!

Så er du klar!

Med et sæt shotsrør på lommen er du mere end klar til at sprede godt humør og skabe din helt egen fest – uanset om du har dem med til opvarmninger, udendørsarrangementer, til festival, eller generelle sociale sammenhænge, så tilføjer de et ekstra festligt element.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!