Bevco A/S
Søg
Cart

Snaps Bornholm Bitter 38% 70 cl.

På lager

128,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Hvis du vil have en bitter med masser af karakter, der gør et godt indtryk, så kan Bornholmer Bitter varmt anbefales. Den har en meget rund smag og duft med behagelige antydninger af rønnebær og kanel, samt en mild eftersmag, der læner sig op ad en let sødme.

Dens blide ’væsen’ og fine balance gør den til et oplagt valg, hvis man gerne vil ramme så mange som muligt på smagen. 

Bornholm Spirits

Bornholm Spirits startede i 2016 med noget så ydmygt som en chili snaps. 6 år senere, i 2021 købte de fabrikken på Bornholm, og i dag har de over 30 kvalitetsprodukter og over 500 forhandlere, Bevco inklusive naturligvis.

En nyfortolkning af spiritus med respekt for traditionerne

Bornholm Spirits skaber deres egne helt unikke smage indenfor spiritus heriblandt snaps, vodka og bitter. De gør en dyd ud af konstant at videreudvikle og gentænke spiritus i nye velsmagende udgaver, som du aldrig har smagt dem før, men de har stadig benene solidt placeret i de gamle, stolte traditioner. Alt spiritussen er lavet på gode, nordiske råvarer og krystalklart bornholmsk vand, som har lagret på mineralholdig klippegrund i milliarder af år. Det munder ud i et kvalitetsprodukt, der både smags- og udseendemæssigt er en udsøgt fornøjelse – og mange af dem er desuden økologiske.

Snaps i cocktails? Du må da have slugt søm.

Bornholm Spirits skubber konstant grænserne for, hvordan ’traditionel’ spiritus som vodka, akvavit og snaps kan tage sig ud. Måske du studser lidt ved tanken om snaps i cocktails, men vi kan garantere dig for, at du vil blive overrasket over, hvor mange lækre smagsnuancer man rent faktisk kan fremtrylle med lidt fantasi, en ordentlig mængde innovation og bundsolidt håndværk. Begiv dig ud på en spændende rejse med de unikke varianter af snaps, bitter og vodka fra Bornholm Spirit og genfortolk klassikere som Espresso Martini, Margarita eller Mojito. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52397
MærkeSnaps Bornholm
Alkohol38%
Størrelse70 cl.
EmballageGlasflaske
LandDanmark
KategoriBitter Shots
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!