Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Schiøtz Mørk Mumme 6,5% 50 cl.

På lager - Hurtig levering

28,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Schiøtz Mørk Mumme er en kraftig, mørk og maltet øltype fra den sene middelalder. I denne version er der blevet tilføjet et strejf af nordiske bær. Udover de nordiske smagsgivere er der også en række malte og fire humletyper i denne Mørk Mumme. 

Denne øl har en dybtmørk kobber farve og er klar (filtreret). Duften i denne øl er domineret af en frugtig maltkarakter som bæger præg af karamel og tørret frugt, suppleret af bærduft og en let kompleks kryddernote (enebær og slåen), samt en næsten mærkbar humlearoma. 
Mørk Mumme har en smag af en solid maltbåren med en let sødme, let bærsmag (solbær og slåen) suppleret med humlebitterhed. Der er også nogen lette noter af mørk chokolade, kaffe og lakrids som er med til at balancere sødmen. Øllen har en ret lang, frugtig eftersmag med en vis bitterhed fra humlen. 

Schiøtz serien er en hyldest til Theodor Schiøtz, som i 1859 grundlagde Albani bryggeriet i Odense. Schiøtz var udover at være en fantastisk dygtig brygger også internationalt anerkendt botaniker. Derfor er Schiøtz-serien brygget med et strejf af botanik og nordiske smagsgivere, som giver en mere kompleks og spændende smagsoplevelse. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer30583
Alkohol6,5%
MærkeSchiøtz Øl
KategoriBrown Ale
EmballageGlasflaske
Størrelse50 cl.
LandDanmark
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!