Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Saint James Vieux XO Agricole Rom 43% 70 cl.

Udsolgt

482,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Saint James plantagerne har produceret rom siden 1765 i Sainte Marie på Martinique. Det siges, at en præst med entreprenante egenskaber flyttede til La Martinique og startede Saint James plantagen op, da den franske konge Louis XIV forbød al fremstilling og salg af spiritus, som ikke var vin-baseret. Rommen blev derfor solgt til de engelske kolonier (Nordamerika), hvor den var den mest populære vestindiske rom før den Amerikanske Revolution. 

Rhum Saint James er en Rhum Agricole (fransk landbrugsrom). Den er lavet på friskpresset sukkerrørsjuice, i stedet for melasse, og efter destilleringen er den lagret på egetræs-, limousin eller amerikanske bourbonfade i en række år.

Rhum Saint James har AOC klassificering (Appellation Origine Controlleé), hvor der stilles strenge krav til hele produktionsprocessen.

Der er nøje udvalgt rom i alderen 6 til 10 år fra små egetræsfade, som dernæst er blevet omhyggeligt blended for at skabe denne XO-rom, der er fyldt med kompleksitet. Farven er smuk mahogni, og den har en behagelig og intens aroma med krydret og ristede noter. Den har en lang eftersmag med noter af kaffe og kakao afrundet med frugtige noter af blomme.

Saint James Rhum Agricole Vieux XO bør nydes ren, som den er. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer55326
Størrelse70 cl.
EmballageGlasflaske
Alkohol43%
MærkeSaint James
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!