Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Manchester Raspberry Pink Gin 40% 50 cl.

På lager - Hurtig levering

277,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Manchester Gin blev lanceret i 2016 af Jen og Seb, som i starten destillerede ginnen hjemme i deres stue. I 2019 åbnede de The Spirit of Manchester Distillery, placeret i de bevaringsværdige hvælvinger under jernbanen i Manchester centrum og kan nu producere mere end 1 million flasker om året.

Manchester Gin tilbyder 6 forskellige, prisbelønnede gins: Signature, Raspberry Infused, Wild Spirit, Blackberry Infused, The Haçienda, Overboard (navy strength), som har vundet flere medaljer ved internationale spiritus konkurrencer, i tillæg til særlige udgaver (limited edition).

Manchester Gin er dedikeret til at tilbyde produkter, som har den mindst mulige indflydelse på miljøet (flasker er lavet af genbrugsglas, destilleriet vil blive karbon-neutralt i 2022, 0% affald til lossepladser, 98% af produkternes materialer hentes i Storbritannien). Manchester Gin er også dedikeret til at give tilbage til barverdenen, som hjalp dem i starten, og de er stolte over at udvise social ansvarlighed overfor dem, som har brug for det, samt deres ansatte.

Manchester Gin Raspberry Infused er en dristig, frugtig gin med tydelig hindbær i næsen, afrundet med skønne, lette florale noter og en fyldig, velbalanceret afslutning.

Hovedkrydderierne er mælkebøtte, burrerod, appelsin, citron, lakrids, sød mandel og hindbær.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53789
EmballageGlasflaske
MærkeManchester Gin
Størrelse50 cl.
LandEngland
Alkohol40%
KategoriPink Gin
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!