Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Koskenkorva Climate A. ØKO Vodka 40% 70 cl.

Udsolgt

123,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Koskenkorva Climate Action er, ganske som navnet antyder, en vodka med klimaet i fokus. Alt den byg, der indgår i opskriften, er dyrket ved regenerativt landbrug, der er en relativt ny, men meget skånende måde at dyrke afgrøder på. Den har en blød og cremet karakter med noter af vanilje, karamel, hvide blomster og et lille hint af krydret peber.

En Klimavenlig Vodka
Klima og miljø har efterhånden været på dagsordenen i en del år nu, så naturligvis må alkoholproduktionen også følge trop, og det gør Koskenkorva her med verdens første vodka, der består af 100% regenerativt dyrket byg. Regenerativt landbrug er en forholdsvis ny måde at dyrke afgrøder på, hvor den naturlige proces er i fokus. Der bruges ikke sprøjtemidler eller pesticider, og generelt er det en meget ”hands-off” metode, hvor man har stor tiltro til naturens egen måde at skabe afgrøder på.

Det mest imponerende ved regenerativt landbrug er, at man i stedet for at afgive CO2 ud i atmosfæren optager den og lagrer den i jorden, hvilket der er til stor fordel for biodiversiteten og generelt dyrkningen af afgrøderne. Ind til videre er det faktisk en af de eneste metoder, vi kender til lige nu, hvor det er muligt at fjerne allerede eksisterende CO2 fra atmosfæren. Til sidst kan det også indvendes, at destillationsapparatet, vodkaen er lavet på, primært kører på bioenergi.

Med andre ord, skal man bestemt ikke have klima-kvaler, når man nyder Korskenkorva Climate Action!

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52825
Alkohol40%
CertificeringØkologisk (EU)
MærkeKoskenkorva
EmballageGlasflaske
KategoriVodka
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!