Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Jack Daniels Tennessee Honey Likør 35% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

Pr. flaske

198,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Jack Daniel’s Tennessee Honey Whiskey er en sød whiskey, der uden tvivl fortjener en plads i dit barskab; især hvis du er inkarneret whiskey-entusiast. Det er ikke alle, der er lige glade for aromatiseret whiskey, og det er langt fra alle brands, der kan finde ud af fremstille et ordentligt produkt. Som alle deres øvrige produkter, har Jack Daniel’s ramt plet med deres Tennessee Honey Whiskey, som ikke indeholder nogen kunstige smagsstoffer som så mange andre typer aromatiserede whiskey på markedet. Det kan godt være, du har undgået lignende typer whiskey på markedet, men denne er uden tvivl et forsøg værd. 

  • Honninglikør med 35% alkohol
  • Undertoner af klassisk ahornsukker
  • Til whiskey-entusiasten

Siden den er blandet med honning, er Jack Daniel’s Tennessee Honey Whiskey teknisk set en honninglikør med et alkoholindhold på 35% der kom på markedet i 2011. På trods af, der findes så mange whiskey-producenter, er det ikke just nemt at producere en velsmagende, aromatiserede whiskey. Ifølge anmeldere, har Jack Daniel’s med deres Tennessee Honey, formået at producere en rigtig fin whiskey til prisen. Dette var ikke blot et marketing-stunt fra Jack Daniel’s. Det skyldes, at der ikke fandtes et marked for honning whiskey. Inden introduktionen af Jack Daniel’s Tennessee, fandtes der ikke et tilfredsstillende produkt nogen steder, hvorfor verdens største whiskey-brand tog initiativet og ansvaret for at fremstille et produkt til verdens whiskey-entusiaster. 

Jack Daniel’s Tennessee Honey Whiskey har en let, sød og honning-agtig aroma, hvilkes markeres med undertoner af den klassiske ahornsukker og en blødgjort duft af trækul, som man forbinder med Jack Daniel’s. Helt enkelt, så smager den af en smule lokal Tennessee honning med et shot Jack Daniels Nr. 7 Whiskey. Der er mange muligheder, når man skal nyde Jack Daniel’s Tennessee Honey Whiskey.  

 

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10864
Alkohol35%
EmballageGlasflaske
KategoriLikør
LandUSA
MærkeJack Daniels
Størrelse70 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!