Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link
Image link

Alt hvad du skal vide om cocktailshakere

Cocktailshakeren er det mest essentielle redskab til at lave cocktails med, og hører hjemme i alle hjem. Har man ikke en endnu, så kan man i jagten efter en blive i tvivl om, hvilken type man skal anskaffe sig. Der er som udgangspunkt 3 forskellige shakere du kan finde på markedet – cobblershakeren, bostonshakeren, og den franske shaker.

Image link

3 tips til den perfekte Margarita

Margaritaen er en favorit verden over, og det er ikke uden grund – det er en fantastisk kombination af det sure og det søde, og den til tider voldsomme tequila tæmmes af den runde appelsinlikør og den skarpe lime. Som det er med alle cocktails, er der nogle små tricks du kan bruge til at lave den helt perfekte udgave af cocktailen, og her følger vores 3 tips til den bedste Margarita.

Image link

Den hellige treenighed af cocktailbitters

Har man ikke set dem før, så kan de godt virke både mærkelige og utroligt dyre. De kommer i meget små flasker på 10-20 cl, kommer med en underlig lille dut i stedet for skruelåg eller prop og koster ca. det samme som en hel flaske spiritus på 70 cl. Så hvad dælen skal man med dem?

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!