Bevco A/S
Søg
Account
Cart
 
Image link

Påsken står for døren, og det er tid til at samle venner og familie til nogle dejlige sammenkomster. Vil du imponere alle de andre med dine evner til at mixe drinks, så lav en af disse 5 lækre og særdeles gule cocktails, der er perfekte til at byde solen og foråret velkommen.


Image link

1. Flyversjus

Se opskrift →

Gør ligesom Jørgen Varnæs fra Matador, nyd en god og frisk flyversjus, klassiskeren der ikke vil dø! Flyversjussen er nok den eneste bredt kendte drink med snaps, og i nogle tilfælde nok fordi, at netop citronvand kan dæmpe lidt af den barske smag af snaps. Prøv den med en moderne snaps af god kvalitet, og så vil både du og dem du serverer den til pludselig opdage, at snaps faktisk ikke er så slemt. Så skal selskabet rundt om påskebordet nok få drukket af snapsen.

2.Lemon Drop Martini

Se opskrift →

En lidt mere folkelig udgave af martinien, denne cocktail er en lækker og elegant udgave af de mange forskellige vodka martinis. Både syrlig og sødlig, med en ganske lækker balancering af smagene, er dette en cocktail som alle kan være med på. Skal der scores ekstra point ved at gøre den virkelig dekorativ, kan man vælge at lave en sukkerkant på glasset, der lige giver den ekstra wow-faktor, der nok skal skabe beundrende blikke til påskefrokosten.

Image link
Image link

3. French 75

Se opskrift →

Byd gæsterne velkommen med stil og en stærk gul fætter, der nok skal sætte fut i selskabet med det samme. Vær opmærksom på, at denne drink altså både er en cocktail og et glas champagne i én – så de slår pænt hårdt! Det er ikke for ingenting, at den er opkaldt efter en fransk artillerikanon. Trods dens store slagkraft, så er smagen blød og rund, og giver dig ikke det klare signal til, at nu skal der ikke hældes mere på.

4. Bee's Knees

Se opskrift →

En god cocktail med honning er lige det der skal til for at signalere at foråret er kommet. Bee's Knees er en retro cocktail, som uden tvivl vil skaffe begejstrede reaktioner hos alle, der prøver den. Perfekt til en god påskefrokost med noget lam. Hvis du vil lave den med frisk honning, så sørg for at røre honningen godt ud i bunden af shakeren, ellers vil den størkne når der kommer is på.

Image link
Image link

5. Passionfruit Daiquiri

Se opskrift →

Skal det være en eksotisk påskefrokost, så prøv denne virkelig lækre daiquiri med passionsfrugt. Her er passionsfrugt for alle pengene, både frisk og i likørform, og den snotgule frugt indgår et perfekt samarbejde med rommen om at forkæle dine smagsløg. Kaster du dig ud i kreationen af denne tropiske luksus elixir, skal du nok forberede dig på, at nogle gæster vil plage dig uendeligt for at få bare én mere!

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!