Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Illy Classico Filterkaffe 250 gr.

På lager - Hurtig levering

1 STK.

64,00 kr./stk.

5%
6 STK.

61,00 kr./stk.

366,00 kr.total

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Illy formalet kaffe Classico, mellemristet

Illy er altid samme blend. Den perfekte kaffe frembragt af 100% Arabica kaffebønner fra 6 forskellige lande.

De forskellige Arabica’s er sammensat som var det en symfoni; Brasilien, der tilfører intense chokolade noter - Costa Rica, der tilfører noter elegante noter af chokolade og frugter - Etiopien, der tilfører delikate blomsternoter af jasmin - Indien, der tilfører noter af kakao og ristet brød – Guatemala, der tilfører kompleksitet med chokolade, karamel og honning – Colombia, der tilfører noter af karamel og nødder.

 

I Illy Classic Roast, som er mellemristet, opleves en dejlig sødme med delikate noter af karamel, blomster, frugt, honning og chokolade.

 

For at opnå den bedste kaff­e udsøger Illy sig Arabica-kaff­e af den højeste kvalitet. De etablerer direkte, personlige og langvarige relationer til de enkelte kaff­eavlere baseret på fire principper: Køber 100 % af kaffen i oprindelseslandet og udvælger de bedste lokale avlere. Overfører den nødvendige viden til disse avlere. Garanterer en højere pris end markedsprisen for at honorere kvalitet. Bygger Illy-fællesskabet.

 

Illycaff­è er det første firma i verden, som er blevet tildelt ”the Responsible Supply Chain Process certification” – en udmærkelse, som attesterer bæredygtigheden af hele produktionskæden, specielt med hensyn til firmaets relationer med kaff­eavlerne. Certifikatet er uddelt af DNV GL, der er et af de mest betydningsfulde internationale organer, der tildeler certifikater og er baseret i Oslo.

 

Illycaffé er også certificeret af B Corp som anerkender, at virksomheden er deres sociale og miljømæssige ansvar bevidst. Det betyder, at illy bidrager positivt til både de sociale og miljømæssige omgivelser i hele virksomhedens virke – fra bønne til kop.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer55856
KategoriMalet Kaffe
Størrelse250 gr.
MærkeIlly
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!