Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Hendricks Gin 44% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

Pr. flaske

259,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Hendrick’s Gin er en skotsk gin, der så dagens lys for første gang i 1999 og på trods af sine relativt unge alder, allerede har etableret sig som lidt af et ikon i gin-verdenen. Den gør sig særligt bemærket med den unikke kombination af rosenblade og agurk, hvis essens der selvfølgelig også er udtrukket af Hendrick’s selv. Dette sker igennem presning af kronbladene fra Bulgaske Damascena roser for på den måde at udvide olien, der efterfølgende trækker i alkoholen i selskab med essensen fra agurk.

Foruden de karakteristiske noter af rosenblade og agurk, indeholder Hendrick’s Gin også de obligatoriske enebær og koriander samt kvan, cubeb peber, orrisrod, kamille, kommenfrø, hyldeblomst, mjødurt, citron- og appelsinskrald. 

Modsætninger mødes  
Fremstillingsmetoden er i realiteten utroligt upraktisk, idet Hendrick’s Gin starter som to forskellige gins, der er destilleret i hvert sit apparat, der nærmest ikke kunne være mere forskellige i fremstillingsmetode såvel som resultat. Det ene kaldes The Bennet og er en antik kobberkedel, der kan dateres hele vejen tilbage til 1860. Man kan godt påstå, at The Bennet er den lidt hårde type, der leverer en meget rig og fyldig væske ved at lade de forskellige botanicals søbe i spiritus før destillationen finder sted.

Det andet apparat stammer fra 1948 og hedder Carter-Head, hvoraf kun meget få eksemplarer stadig eksisterer den dag i dag. Det leverer et noget blidere og mere delikat resultat end The Bennet gør, idet spiritussen præges ved at lade den ligge i et form for dampbad af botanicals.

I sidste ende sidder man altså tilbage med to vidt forskellige typer af spiritus, der, på trods af oddsene, harmonerer helt perfekt og i kombination med hinanden skaber en utrolig blød gin med masser af karakter og subtile smagsnuancer. I selskab med de unikke botanicals er Hendrick’s Gin ulig nogen anden gin på markedet.

Verdens Bedste Gin
Man fristes til at tro, at der pyntes lidt på sagerne, når vi sådan kaster om os med så heftig en overskrift, men den er skam god nok; i 2003 blev Hendrick’s Gin kåret til verden bedste gin i The Wall Street Journal. Derudover har den også høstet rigeligt med medaljer heriblandt to dobbelt guld-, to guld- og tre sølvmedaljer fra The San Fransisco World Spirits Competition mellem 2005 og 2012. Der er altså ingen tvivl om, at Hendrick’s Gin er af helt igennem udsøgt kvalitet og smag!

Slutteligt skal det tilføjes at master distiller Ms. Lesley Gracie anbefaler, at man dropper den sædvanlige limefrugt til fordel for agurk, når man nyder en gin og tonic lavet på Hendrick’s.

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10090
Alkohol44%
EmballageGlasflaske
KategoriGin
LandSkotland
MærkeHendricks Gin
Størrelse70 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!