Bevco A/S
Søg
Cart

Gosling's Black Seal Rom 40% 70 cl.

Udsolgt

197,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Gosling’s Black Seal Rum er et rom- og ginger beer brand fra Bermuda, der blev etableret i 1806 af Gosling-familien. Samme år drog James Gosling afsted mod America med 10,000 pund i ”merchandise”. Det lykkedes ham ikke at nå til America, hvorfor de sejlede til den nærmeste havn, som viste sig at være i Bermuda. Brandet bag Gosling’s Black Seal Rum åbnede deres ikoniske butik i 1824 på Front Street, som stadig huser deres verdenskendte produkt. Gosling’s Black Seal Rum er Bermudas ubestridt største eksportvare.

Gosling's Black Seal Rum - Den officielle ledsager til Dark 'n Stormy

Officielt set har Gosling-familien patent på en af verdens mest populære cocktails, Dark N’Stormy, da det egentlig var familien bag Gosling’s Black Seal Rum der opfandt denne cocktail umiddelbart efter første verdenskrig.       

Gosling’s Black Seal Rum er en intens, mørk, tøndelagret rom, der fremstilles på tre vidt forskellige importerede destillationsapparater. Rommen aldres i forkullede amerikanske egetønder, der tidligere er blevet brugt til at aldre bourbon.  Rommen indeholder ingredienser der også bruges i blandt andet cognac og grappa. Gosling’s Black Seal Rum har en intens, indviklet og velbalanceret smag, nuanceret med vanilje, flødekaramel og almindelig karamel.

Efter de tildelte denne rom med branchens største ære, nemlig platinmedaljen, beskrev Beverage Tasting Institute den som dyb, stærk aromatiseret og duftende med en skarpe toner af forskellige urter. Smagen afsluttes med en glathed og elegance. Ydermere kaldt de den en kompleks og anderledes spiritus.  

Historien om Gosling's Black Seal Rum 

Gosling-familien begyndte at fremstille rom i 1860’erne, og kunne 3 år efter løfte sløret for deres første rom, nemlig Gosling’s Black Seal Rum. Denne rom blev oprindeligt kun solgt til forbrugere der medbragte deres egne tønder, men grundet dens popularitet begyndte den at blive fremstillet på brugte champagneflasker, der blev forseglet med sort voks, hvorfra navnet Black Seal Rum stammer. Det er altså ikke på grund af sælen på etiketten, som mange forbrugere ellers har forvekslet navnet med gennem tiden.

For at lave den vaskeægte Dark ’n Stormy, kan du hos Bevco også investere i den helt ægte vare, nemlig Gosling's Ginger Beer. Hæld 6ml Gosling’s Dark Seal Rum ned i et highball-glas fyldt med isterninger. Fyld derefter glasset med dén ginger beer, der decideret er skabt til at lave den originale Dark ’n Stormy. 

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10337
Størrelse70 cl.
EmballageGlasflaske
Alkohol40%
KategoriPremium Rom
MærkeGosling's
LandBermuda
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!