Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Mors dag

varer

Mors dag

Mors dag er en helligdag, der fejres til ære for alle mødre og for moderskabets betydning. Dagen fejres typisk den anden søndag i maj i mange lande, herunder Danmark. Mors dag blev oprindeligt introduceret i USA i 1908 af Anna Jarvis, som ønskede at ære sin egen mor og alle mødre for deres utrættelige arbejde og kærlighed til deres børn. Efterhånden spredte fejringen sig til andre lande, og i dag er det en populær helligdag over hele verden. 

På mors dag viser man typisk sin taknemmelighed og kærlighed til sin egen mor eller morfigur. Mange børn giver gaver, kort, blomster eller andre symbolske gaver som tegn på deres taknemmelighed og kærlighed. Det er også en dag, hvor man kan tage sig tid til at besøge sin mor eller tage hende med ud at spise eller på en særlig udflugt. Mors dag er også en dag, hvor man kan huske og ære alle de mødre, der ikke længere er blandt os. Det kan være en dag med både glæde og sorg, men også en dag, hvor man kan mindes og fejre den betydningsfulde rolle, som mødre spiller i vores liv. 

I bund og grund er mors dag en dag, hvor vi kan ære og fejre moderskabet og alle de mødre, der har gjort en forskel i vores liv. Det er en dag, hvor vi kan takke vores mødre for deres kærlighed, opmuntring og støtte, og hvor vi kan mindes og ære de mødre, der ikke længere er blandt os.Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!