Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Galvanina Arcanita Rossa Blodappelsin Sodavand ØKO 35,5 cl.

Udsolgt

22,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

For at skabe den perfekte sodavand med blodappelsin har Galvanina brugt ikke mindre end tre forskellige varianter. Disse tre varianter er anset som de typiske blodappelsiner, vi normalt spiser. Tarocco er den klassiske italienske blodappelsin, som nok er den sødeste og mest smagfulde af varianterne. Sanguinello er den spanske blodappelsin, som smagsmæssigt placerer sig et sted mellem de to andre. Slutteligt anvendes Moro, som er den rødeste og mest bitre variant af blodappelsinerne. Galvanina har tilsat citronsaft til dette mix for at skabe en eksplosion af citrussmag. En smag der vedvarende er spændende og læskende.

Denne fremragende naturlige smag opnås ikke ved et tilfælde. Galvanina sætter stor ære i, at citrusfrugterne dyrkes økologisk under den bagende sicilianske sol.

Galvaninas nænsomme tilsætning af blodappelsinernes frugtkød giver denne drik en ekstra krop og en behagelig konsistens. Foruden at være en læskende oplevelse i sig selv er den ideel som mixer. Drikken er ideel til blanding med klar spiritus, let lagret spiritus, aperitiffer og likører. Perfekt mixer til traditionelle aperitiffer og long drinks. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53616
EmballageGlasflaske
MærkeGalvanina
CertificeringØkologisk (EU)
Størrelse35,5 cl.
LandItalien
KategoriAppelsinvand
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!