Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Franklin & Sons Pink Grapefruit Tonic Water 24x20 cl.

Udsolgt

234,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Denne Tonic Water er med pink grapefrugt og bergamot. 
Pink Grapefruit Tonic Water har en syrlig citrus samt en let sødme fra pink grapefrugt. Det kombineret med den parfumerede smag fra bergamot, overrasker smagsløgene og duftsanserne i fin stil, når den bliver blandet med en gin eller tequila. 

Mix denne Pink Grapefruit Tonic Water with Bergamot med gin der har en blomstret profil eller gins, som bruger te som krydderi. Den vil også gå godt sammen med en Blanco tequila. Når det kommer til mad, vil den gå rigtig godt sammen med lette retter, skaldyr, asiatiske retter og salater. 

Franklin & Sons bruger kun naturlige ingredienser, ekstrakter og farver i deres sortiment, og der tilføres aldrig konserveringsmidler eller sødestoffer. Derudover bruger Franklin & Sons kun sukkerroer fra England og kildevand fra Staffordshire, som er tilført så meget kulsyre som muligt, for at bringe det bedste frem i spiritus. 

Brødrene Franklin startede deres rejse fra en lille butik i High Street, Rickmansworth, hvorfra de introducerede nye smagsoplevelser til Storbritannien fra hele verden. Mere end 130 år senere, blander Franklin & Sons stadig de mest eksklusive og naturlige ingredienser til soft drinks, der er designet til de voksne smagsløg. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50330
EmballageGlasflaske
KategoriTonic
LandEngland
MærkeFranklin & Sons
Størrelse20 cl.
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!