Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Four Pillars Rare Dry Gin 41,8% 70 cl.

Udsolgt

294,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Four Pillars Rare Dry Gin er skabt til at levere det bedste fra alle verdener: en perfekt, klassisk gin, men også noget som vil kunne fascinere og glæde selv den mest hærdede gin fanatiker. Den er krydret, men med en fantastisk citrus. 

  • Indeholder hele appelsiner
  • Adskillige guldmedaljer
  • Perfekt i en klassisk Gin & Tonic

Four Pillars Rare Dry Gin er en af de få typer gin, der ikke bare er skabt til at blande i cocktails, men også at drikke rent over is. Det skal dog siges, at når man blander Four Pillars Rare Dry Gin i cocktails, skal man absolut ikke gå på kompromis med kvaliteten af mixer. Derfor foreslår vi, du bruger Fentiman’s eller Fever Tree mixer, når du skal lave velsmagende cocktails.

Four Pillars Rare Dry Gin fanger essensen af den australske arv i Europa og Asien. Det tasmanske peberbærblad er genialt på paletten og giver en behagelig varme. I stedet for citronskal, bliver der brugt citron myrte, hvilket er et smukt, komplekst, og unikt alternativ. Four Pillars Rare Dry Gin indeholder hele appelsiner hvilket er usædvanligt, men den australske citrus er enormt aromatisk og akkompagnerer de mere krydrede ingredienser såsom koriander, kardemomme og stjerneanis. Four Pillars Rare Dry Gin er blevet tildelt medaljer ved prestigefyldte internationale turneringer rundt omkring i verden, heriblandt dobbelt guld ved New York World Wine & Spirits Competition i 2017, dobbelt guld ved San Francisco World Spirits Competition i 2014 og 2016, samt guld ved Global Gin Masters i 2016.

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10786
LandAustralien
Størrelse70 cl.
Alkohol41,8%
EmballageGlasflaske
MærkeFour Pillars
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!