Bevco A/S
Søg
Cart

Fernet Branca Bitter 35% 70 cl.

På lager

149,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Fernet Branca er en slags bitter opfundet af Bernadino Branca i Milano i 1845. Kort efter oplevede brandet stigende popularitet, som førte til opførelsen af Fratelli Branca destilleriet. Grundet dens popularitet i Argentina, har brandet bygget en særlig fabrik til at levere til resten af Sydamerika, hvor lokal sukker og kamille er de eneste ingredienser der ikke leveres fra Italien.

Fernet Branca - Et hit i Californien

San Francisco er USA's største forbruger af Fernet Branca, og drikker 35% af flaskerne der importeres. Byen anses som Fernet Brancas andet hjem, og har været en favorit blandt mange af byens borgere siden det amerikanske alkoholforbud i 1930’erne. På USA’s østkyst er de stille og roligt begyndt at drikke denne italienske bitter, men det er i Argentina, at Fernet Branca er allermest populært.  

Bitter laves på en infusion af urter, krydderier og grøntsager i alkohol, og kan, efter ønske, aldres på tønder. Inden introduktionen af Fernet Branca som bitter, blev et lignende produkt brugt som kur mod kolera.

Fernet Branca har en intens bitterhed, indeholder 39% alkohol, og laves på den originale, hemmelige opskrift som er gået ned igennem generationer, som er forblevet uændret siden oprindelsen i 1845. Den fremstilles på 27 forskellige urter andre ingredienser, som blandt andet rabarber fra Kina, aloe vera fra Sydafrika, kinatræ og chokolade, der nøje måles ved fremstilling af flaskerne.

Fernet Branca, også kaldet ”bartenderens håndtryk”

I nattelivet kaldes et shot Fernet Branca ”bartenderens håndtryk”, pga. dens popularitet i industrien. Den har en helt særlig, ubeskrivelig smag, og er oplagt som shot eller digestif efter et tungt måltid. I Argentina drikker man den med Cola, da den ikke selv ikke indeholder sukker. Derudover siges det, man uden problemer kan drikke en helt masse Fernet Branca uden at få tømmermænd, da den faktisk i flere tilfælde bruges til at kurere tømmermænd.

Så trods dens skarpe, intense smag, er den velegnet som morgen-opkvikker, især hvis du stadigvæk har alkohol i blodet fra aftenen før. Fernet Branca hjælper ydermere på fordøjelsen, så den kan også sagtens nydes inden og efter et måltid. Med sin friske og kølige smag, er den fin at drikke om sommeren. Den er mere medicinsk og har et højere alkoholindhold end en række andre bitter, som også gør den oplagt at drikke om vinteren. Fernet Branca skal altså ikke begrænses til én bestemt sæson!

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10008
MærkeFernet Branca
Alkohol35%
Størrelse70 cl.
LandItalien
EmballageGlasflaske
KategoriBitter Shots
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!