Equilibrium Wavelength IPA 6,5% 47,3 cl. (dåse)

Pr. dåse

54,00 kr.
Udsolgt
Kontakt os for at finde et alternativt produkt.
Beskrivelse
Wavelenght er en IPA fra amerikanske Equilibrium, som bygger på en base af havre og hvede tilsat Simcoe- og Mosaic humle. Dertil er den tørhumlet med Mosiac og Citra, der tilfører frugtighed og noter af bær til den delikate smag, der også har et vist element af mango. Aromaen er dejlig frisk med noter af citrus- og stenfrugt. 

En øl på bølgelændge 
Måske man kan genkende tegnet på dåsen fra sin folkeskole- eller gymnasietid. Det er nemlig det græske bogstav lambda, som bruges til at betegne bølgelængde bl.a. ved lys, som da også ser ud til at være det, Equilibrium gik efter, hvis man dømmer ud fra regnbuen i tegnet (tænk Newton og prismer eller bare coveret til Pink Floyds Dark Side of the Moon). Hvad ideen bag er, har vi ikke nok erfaring med fysik til at sige, men det passer i den grad til Equilibriums videnskabelige tema. 

Equi-hva’-for-en-fisk?

I videnskabens verden er equilibrium et stadie, hvor to (eller flere) modstridende påvirkninger ender med at skabe ligevægt, og i Equilibriums verden er de to modstridende påvirkninger en massiv og intens smag, der alligevel er rund og let at drikke. Efter eget udsagn laver de øl ”balanceret af videnskab”, hvilket vi vist kun kan give dem ret i. De er nemlig uddannede fra Massachusetts Institute of Technology, hvor de egentlig startede med en vision om at skabe rent drikkevand, men hurtigt fandt ud af, at de kunne bruge teknikken herfra til at kreere fantastisk craft beer.
Varenummer
53612
Alkohol
6,5%
Emballage
Dåse
Størrelse
47,3 cl.
Allergener

Glutenholdigt korn

Varer fra samme kategori

Få unikke tilbud og nyheder
- tilmeld dig her