Equilibrium Astrophysics IPA 6,5% 47,3 cl. (dåse)

21 stk. på lager

Pr. dåse

58,00 kr.
Beskrivelse
Astrophysics er en IPA fra amerikanske Equilibrium, der meget tro mod sit navn, er lavet med Galaxy humle. Efter eget udsagn, har de kloge hoveder bag Equilibrium kombineret deres kærlighed til ”rummet, videnskaben, fotoner, E=mc2, generel og speciel relativitetsteori” med den førnævnte Galaxy humle for at kreere denne øl. 

Den har kraftige aromaer af stjerne- og passionsfrugt samt mandarin og fugtig humle. Smagen er dejlig frisk med noter af søde appelsiner, passionsfrugt, cantaloupe og ferskenslik, der lige så stille bevæger sig hen i bær og yuzu frugter, inden den eksploderer i et Big Bag af melon. 

Astrofysik beskæftiger sig med det univers, vi alle eksisterer i (angiveligt), og hvordan nyder man bedst nattehimlen end med en fantastisk IPA skabt til formålet?

Equi-hva’-for-en-fisk?
I videnskabens verden er equilibrium et stadie, hvor to (eller flere) modstridende påvirkninger ender med at skabe ligevægt, og i Equilibriums verden er de to modstridende påvirkninger en massiv og intens smag, der alligevel er rund og let at drikke. Efter eget udsagn laver de øl ”balanceret af videnskab”, hvilket vi vist kun kan give dem ret i. De er nemlig uddannede fra Massachusetts Institute of Technology, hvor de egentlig startede med en vision om at skabe rent drikkevand, men hurtigt fandt ud af, at de kunne bruge teknikken herfra til at kreere fantastisk craft beer.
Varenummer
53643
Alkohol
6,5%
Emballage
Dåse
Land
USA
Størrelse
47,3 cl.
Allergener

Glutenholdigt korn

Varer fra samme kategori

Få unikke tilbud og nyheder
- tilmeld dig her