Bevco A/S
Søg
Cart

Corona Extra Mexico 4,6% 24x35,5 cl.

Udsolgt

387,00 kr.

Udsolgt

Beskrivelse

Corona extra Mexico er en lys pilsner med et alkoholindhold på 4,6% med mexicansk oprindelse, og er en af verdens mest sælgende øl. Produktionen startede i 1925 med hjælp fra tyske immigranter, der introducerede ældgamle brygningsteknikker, hvilket gav anledning til et tysk/mexicansk samarbejde som førte til en velsmagende, forfriskende øl, der med tiden er blevet til en af verdens mest populære øl. Producenterne af Corona Extra Mexico overvejede i en periode at bruge mørke flasker, hvilket de mente ville bevare smagen bedre. Denne idé blev droppet, og der blev fra det tidspunkt brugt transparente flasker med en unik form, der sammen med etiketten er blevet et af verdens mest legendariske mexicanske symboler.     

Blot 10 år efter introduktionen af Corono Extra Mexico, blev den en af Mexicos mest populære øl. I takt med deres konstante udvikling af produktet, som indeholdt avanceret pasteurisering og nye nedkølingsteknikker, samt deres effektive markedsføring pressede de Pulque (en traditional, agave-indeholdende alkoholisk drik) stille og roligt ud af markedet.

Corona Extra - En succeshistorie

Trods Corona Extra Mexicos ekstreme popularitet på nationalt plan, blev først den introduceret til de udenlandske markeder i 1981, og sælges nu i over 150 lande, hvilket har vist sig at være en kæmpe succes lige siden.  

Corona Extra Mexico serveres med en lime- eller citronbåd i flaskehalsen for at tilføje smag – faktisk er brandet begyndt at producere deres helt egne limes, som ifølge virksomheden er håndplukkede for at frembringe den optimale smag. Dette fænomen stammer fra USA, dog er det uvist hvorfor man pressede citrusfrugt ned i flasken. Corona Extra Mexico er USA’s mest sælgende import-øl, og forbindes med afslappede omgivelser, godt vejr, og højt humør.

Corona Extras skjulte symboler

Noget, du helt sikkert ikke han skænket en tanke, er, at Corona Extras etiket har en lidt dybere mening end øvrige store ølproducenter. Den gule cirkel (under kronen) repræsenterer de mexicanske sol der går ned over det blå ocean. De to ukendte væsener, der har en løves krop og en ørns hoved, er de symbolske ”vogtere” af hver flaske.  

Til trods for Mexico og Spaniens latinske forbindelser, finder du ikke den eksakt samme udgave af Corona Extra Mexico – af lovmæssige årsager i Spanien har denne mexicanske ølgigant ikke fået lov til at bruge brandets navn, og hedder derfor Coronita.  

Corona Extra Mexico er en forfriskende, letdrikkelig øl, og er yderst velegnet til især mexicansk mad, men kan, grundet dens alsidighed, også nydes til en masse andre madretter. Dens smag har en fin balance imellem lidt tungere, klassiske europæiske øl og en række lette øl. Corona Extra Mexico har bløde aromaer af frugt og honning med en note af malt. Smagen er sprød og ren, som følge af en harmonisk blanding af filtreret vand, maltet byg, humle, korn og gær.   

Læs mindre
Specifikationer
Varedeklaration