Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin ØKO 45% 50 cl.

Udsolgt

278,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin 45% er en prisvindende, økologisk gin, og er et af brandets mest sælgende produkter. Det, der gør denne gin så spændende, er, at den fremstilles på nogle helt særlige laurbærblade. Derudover er Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin brandets første økologiske gin, og, grundet sin karakteristiske smag, vandt denne gin en sølvmedalje ved The Spirit Business Master 2018. Denne pris afspejler Copenhagen Distillerys stærke vision om at skabe unikke produkter med råvarer som udelukkende bruges af dem. Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin indeholder laurbærblade og tranebær, som danner rammen for en enebæroplevelse ud over det sædvanlige. Store smage fra rå mængder af kvan og friske enebær bliver holdt i skak af fint bitter citronskal, og en tone af allehånde får det hele til at hænge sammen. 

Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin er fremstillet som en London Dry Gin. De primære aromaer stammer fra laurbærblade, men der findes også noter af angelikarod samt en masse sødme fra tranbær. Firmaets enkelhed kommer tydeligt til udtryk gennem produktionen, i det der blot bruges 6 “botanicals” til at fremstille Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin, som er oplagt at blande med hvilken som helst tonic, ifølge firmaet. 

Gin & Tonic 

  • 4 cl Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin
  • 10 cl tonic
  • 1 skive citron
  • Isterninger

Sådan laver du en Gin & Tonic:

Hæld isterninger i et højt glas og tilsæt Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin. Tilsæt tonic efter behag (min. 10 cl), pynt med en skive lime/citron og servér.

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50048
EmballageGlasflaske
Størrelse50 cl.
CertificeringØkologisk, Økologisk (EU)
MærkeCopenhagen Distillery
LandDanmark
KategoriGin
Alkohol45%
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!