Capesthorne Classic London Dry Gin

40% 70 cl.

På lager

321,00 kr.

Beskrivelse

Capesthorne Classic Gin er en dejlig klassisk inspirerede gin, som er fyldt med en masse spændende botanicals. Den er en ud af 3 gins i den spændende engelske Capesthorne gin serie.

Ginnen er destilleret på botanicals såsom enebær, kvan, citrus frugter og cubeb peber. Den har en dejlig blød og rund smag, hvilket gør at den sagtens kan nydes alene ‘on the rocks’. Den er også yderst kompleks, og kan derfor bruges til at lave de mest fantastiske gin & tonics, lige efter dine smagspræferencer.

Capesthorne Classic Gin er en meget velsmagende klassisk gin, som har en bred og rummelig smag af enebær. De dejlige smagsnoter af enebær fylder hele vejen rundt, men bliver støttet godt op af de friske citrus frugter og cubeb peber.

Capesthorne Gins er produkter lavet af Craig og Jens, som bor Wilmslow, i England. Bag deres eksklusive gins, ligger der et hårdt arbejde i at opsætte destilleriet. Her gik de, under nedlukningstiden, igang med at arbejde på destilleriet og fik lanceret deres Capethornes Gins. Efter to års hårdt arbejde, stod lokalet og det familiedrevede destilleri færdigt. Her bliver der lavet håndlavede kvalitets gins, som alle bliver lavet i små batches på Capesthorne Hall Estate, i hjertet af landdistriktet Chesire.

Læs mindre
Specifikationer