Bevco A/S
Søg
Account
Cart

The Balvenie

Sorter efter:

Balvenie er en skotsk single malt whisky med gamle traditioner. Balvenie er især forbundet med godt, gedigent håndværk og naturlighed. Som med mange andre skotske whiskyer, så er Balvenie også en flaske fyldt ned kvalitet og velsmag. 

Balvenie Whisky blev grundlagt i 1886 af skotten William Grant, der oprindeligt arbejdede som en anerkendt skomager. Heldigvis for whiskyelskere skiftede Grant karrierespor og blev bogholder på et destilleri. Det var netop her, at han blev interesseret i spiritussens verden, og fik et indgående kendskab til de processer det udgør fremstillingen af whisky. Godt tyve år skulle der dog passere førend Grant købe sit eget destilleri i nærheden af Balvenie slottet  - herefter navnet Balvenie Whisky. 

Belvanie produceres den dag idag stadig efter traditionelle forskrifter, og særligt bruges af lokalt byg og eget maltnings gulv er kendetegnet for Balvenie. Faktisk er Balvenie et af de seks, ud af Skotlands mere end 100 destillerier, der bruger sit eget maltnings gulv.   

Bestil din favorit Belvanie online og få den leveret direkte til døren allerede i morgen - naturligvis i sikker emballage og med Prisgaranti.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!