Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Ron Quorhum

Ron Quorhum må uden tvivl siges at være en helt særlig rom. Ron Quorhum er indhyllet i kvalitet og smagen er fremragende. Den ældste af de fadlagrede rom fra Ron Quorhum hører til i den absolutte elite indenfor mørk rom. Vi vil endda gå så langt som at sige, at den kunne være en værdig kandidat til titlen som verdens bedste rom.

Når du åbner rommen, bliver du mødt af en fantastisk duft, der allerede dér fanger dig i sit spind af kvalitet. Ron Quorhum Rom har nemlig en fuldstændig fantastisk duft af sødmefuld brun farin, vanilje og mørk chokolade på fineste vis kombineret med et syrligt, eller friskt strejf af citrus frugter, der på fineste vis opvejer de mørke og sødmefulde noter i rommen. Ron Quorhum Rom har en smag som ingen andre. Smagen af fyldig flødekaramel, honningsødme og frugtig appelsinskal fuldender oplevelsen med Ron Quorhum Rom til fulde.

På bevco.dk forhandler vi naturligvis den lækre Ron Quorhum Rom til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!