Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Riga Balsam

Riga Balsam er en traditionel krydret og bittersød likør fra Letland. Riga Black Balsam er fremstillet på intet mindre end 24 forskellige urter, der hver især beriger den bitre likør med særlige smagsnuancer. Ingredienslisten tæller blandt andet krydderier, urter, honning, blomster og bær. Riga Balzam er særdeles kendt for sin særprægede smag, der virkelig rummer et hav af oplevelser for ganen.

Balsam, som det lettiske likør hedder, refererer til betydningen af at Riga Balzam i sin tid blev brugt som et form for lægemiddel, mod især maveunde. Den dag i dag er Riga Black Balsam dog udelukkende en bittersød likør til nydelse, Derudover er Riga Balsam Letlands nationaldrik, og tilmed en af verdens bedst udbredte bitter varianter. Hvordan Riga Balsam helt præcist fremstilles vides ikke, da det er en producenthemmelighed. Dog lyder historien at Riga Balsam består af intet mindre end 99 forskellige ingredienser, heriblandt honning, baldrian, pebermynte, birkeknopper, have-malurt, blåbær, hindbær, ingefær, appelsinskal, peber og muskatnød. Som ingredienslisten bevidner, er der tale om en bitter fyldt med masser af smag og mange forskellige nuancer.

På bevco.dk forhandler vi naturligvis den lækre Riga Balsam Likør til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!