Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Remy Martin Cognac

Sorter efter:
  1. Remy Martin 1738 Accord Royal Cognac 40% 70 cl.
    Remy Martin 1738 Accord Royal Cognac 40% 70 cl.

    400,00 kr.

    På lager

Remy Martin Cognac er en serie af absolut luksus-cognac varianter, der produceres i områderne Grande Champagne og Petit Champagne i Frankrig. Champagne Cognac er kategorien for de fineste Cognac af den bedste kvalitet, udelukkende fremstillet på den bedste druehøst, der endvidere er håndplukket og kvalitetssikret enkeltvis. Der findes mange forskellige Remy Martin Cognac varianter, men særlig kendt er deres Remy Martin Louis XIII samt deres lidt billigere Remy Martin VSOP. Alle de luksuriøse og utroligt velsmagende cognacs fra Remy Martin egner sig til en god cognacsmagning og bør alle sammen nydes rent i et tulipanformet glas, der indkapsler både smags og duftnoter. 

Hvordan nyder jeg Remy Martin bedst?

Remy Martin er nogle alsidige typer cognac, hvorfor de kan nydes til en masse forskellige lejligheder. Om du nyder den alene eller i selskab med andre, inden eller efter et måltid, så er der intet der slår Remy Martin. Skal du nyde Remy Martin som aperitif, nydes den typisk rent, men ved at tilføje et par dråber vand, oplever man nogle frugtige og blomstrede aromaer som giver en mere blød smagsoplevelse. Tilføjer man Remy Martin et par isterninger, bliver smagen ligeledes blødere, i det den fortyndes en smule og reducerer alkoholindholdet, hvilket også afslører aromaerne og gør Remy Martin mere forfriskende. Skal man være ligesom de lokale i Cognac-området, så tilføjer man blot tonic eller ginger ale, som afslører noter af frisk frugt og endda en smule lakrids. Det er sådan, de bedst nyder Remy Martin som aperitif. Remy Martin passer utroligt godt med ost, og de foreslår, at man parrer deres produkter med Roquefort eller modnet parmesan. Chokolade er også et glimrende match til Remy Martin.  

Remy Martin - Synonymt med luksus

Remy Martin blev grundlagt i 1724 i byen Cognac, og har siden dag 1 benyttet sig af små kobber destillationsapparater til fremstillingen af deres enormt populære produkter. Modningen af Remy Martin foregår i ”Limousin” egetræsfade, hvor alkoholen fordampes og sværter kældervæggene. Remy Martin Cognac er blev synonymt med luksus i mange kredse, og er faktisk verdens eneste cognac-brand der blev grundlagt af en vinmager. Til trods for, at Remy Martin blev grundlagt for små 300 år siden, og at de sjældent introducerer nye produkter, så bliver salget ved med at stige år for år, og den ligger i top 3 over verdens mest solgte cognac.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!