Bevco A/S
Søg
Cart

Perrier-Jouët Champagne

Sorter efter:
 1. Perrier-Jouët Blason Rosé Champagne 12% 75 cl.
  Perrier-Jouët Blason Rosé Champagne 12% 75 cl.

  772,00 kr.

  På lager

Perrier-Jouët er et verdenskendt og særdeles anerkendt fransk champagne hus. Perrier-Jouët fremstiller luksus champagne med den sødmefulde, friske og frugtige smag af frugt i fokus. Perrier-Jouët blev grundlagt allerede i 1811 af det franske ægtepar Adele Jouët og Pierre Nicolas Perrier. Siden 1811 har den franske producent således produceret champagne i højeste og fineste kvalitet. Perrier-Jouët er ikke kun kendt for sin fremragende smag, men er også kendt for sit æstetiske flaskedesign, der blandt andet prydes af smukke blomster, og rigtigt flotte farver. Perrier-Jouët Champagne huset har fem vinmarker i Champagne distriktet, og producerer kun champagne på det aller bedste udvalg af druerne heriblandt Pinot Noir og Chardonnay. Perrier-Jouët er et af verdens mest berømte champagne-brands, som er kendt for sine florale noter og sin søgen efter perfektion siden skabelsen i 1811. 

Champagne til enhver anledning

Hos Bevco forhandler vi naturligvis samtlige af Perrier-Jouëts eksklusive champagner, som du kan læse mere om ved at trykke på produkterne ovenfor. Perrier-Jouët producerer 6 forskellige typer champagne, så der er nogle til enhver præference og anledning. Vi forhandler følgende Perrier-Jouët champagne-varianter: 

 • Perrier-Jouët Grand Brut (75cl, 12%)
 • Perrier-Jouët Belle Epoque Blanc de Blancs 2004 (75cl, 12,5%)
 • Perrier-Jouët Belle Epoque Brut Champagne Vintage 2012 (75cl, 12,5%)
 • Perrier-Jouët Belle Epoque Brut Champagne Vintage 2007 (150cl, 12,5%)
 • Perrier-Jouët Blason Rosé Champagne (75cl, 12%)
 • Perrier-Jouët Blason Rosé Champagne (150cl, 12%) 
 • Perrier-Jouët Belle Epoque Rosé Champagne Vintage 2006 (75cl, 12%)
 • Perrier-Jouët Belle Epoque Brut Champagne Vintage 2011 (75cl, 12,5%)

Der er nogle journaler, der viser, at de franske vinmarker, der bruges i forbindelse med fremstilling af Perrier-Jouët , har tilhørt familien siden midten af 1700-tallet. Med årene gik det op for Perrier-Jouët hvor vigtigt det var at producere vin på de helt rigtige druer for at skabe den bedste champagne på markedet. Mellem 1840-1870 opkøbte Perrier-Jouët familien vinmarker i store dele af Champagne-regionen. Perrier-Jouët råder i dag over mere end 65 hektarer vinmark som har en gennemsnitlig bedømmelse på 99,2% på kvalitetsskalaen for vinmarker i Champagne-regionen. Det er Chardonnay druen som Perrier-Jouët bruger allermest til fremstillingen af deres famøse champagne. Helt tilbage i årene 1879, 1882, 1902, 1908 og 1910 valgte Perrier-Jouët ikke at producere champagne, da de mente, høsten ikke levede op til deres vanlige standard. Det siger meget om et champagnehus, at de selv for så mange år siden var så enormt perfektionistiske. I moderne kultur, fylder Perrier-Jouët faktisk en del. De har et tæt forhold til kunstverden, og deres flotte, ikoniske design er inspireret fra forskellige franske kunstnere. 

En helt særlig fremstilling

Som kældermester hos alle verdens champagnehuse bærer man et kæmpe ansvar, og det er ikke et job man lige skifter ud. Perrier-Jouët har igennem de sidste 37 kun haft én kældermester. Hervé Deschamps er navnet, og han har afgørende betydning for Perrier-Jouëts kvalitet. Han står for druesortering- og levering, inventar, oplæring, labratorieanalyse og at hjælpe selve vinproducenten i at blande de forskellige elementer. Hos Perrier-Jouët er kunsten at blande vital for, at champagnen ender med at smage som den skal. Over 80% af alt champagne er non-vintage, hvilket betyder at flere forskellige vintage-udgaver blandes sammen for at fremstille en karakteristisk og konsekvent type champagne, som forbrugere ikke tager fejl af. Perrier-Jouët er beliggende i Épernay-regionen i Frankrig, og har produceret store mængder champagne i over 200 år, hvor der kun har været 7 kældermestre. Det er et yderst prestigefyldt job, og den nuværende kældermester Hervé Deschamps har brugt hele sit liv på at sørge for, at Perrier-Jouët champagne lever op til brandets høje standarder, samt følger og vogter de traditioner, Perrier-Jouët har opbygget gennem så mange år.

Læs mere
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!