Martell Cognac

|
4 produkter
Sortér:
 1. Martell XO Cognac
  Martell XO Cognac
  40% 70 cl.

  På lager

  1.494,00 kr.

 2. Martell L'or de Jean Martell Cognac
  Martell L'or de Jean Martell Cognac
  40% 70 cl.

  5-7 dages levering

  21.336,00 kr.

Fundamentet for Martell Cognacs succes bygger på viden der er gået ned gennem generationer af mesterligt fransk håndværk, hvor kun de allermest garvede medarbejdere får lov til at opleve hvordan det er, at arbejde hos Martell – en af verdens ubestridt største producenter af Cognac. Martell Cognac bygger på 3 kerneværdier: Elegance, kompleksitet og balance, som alle kommer til udtryk gennem deres produkter.

Hos Bevco finder du følgende Martell Cognac produkter:

 • Martell Single Distillery VS Cognac 40% 70 cl.
 • Martell L’Or de Jean Martell Cognac 40% 70 cl.
 • Martell Chanteloup Perspective Cognac 40% 70 cl.
 • Martell VSOP Aged in Red Barrels Cognac 40% 70 cl.
 • Martell Cognac 40% 70 cl.
 • Martell Cordon Bleu Cognac 40% 70 cl.

 Martell Cognac bygger på 3 kerneværdier: Elegance, kompleksitet og balance, som alle kommer til udtryk gennem deres produkter. Cognac-regionen er beliggende i Charente-området i Frankrig tæt på Atlanterhavet, og selve Cognac-regionen er opdelt i 6 vinområder, eller ”crus”. Det afgørende for et produkts kvalitet, er hvordan klimaet påvirker Martell Cognacs dominerende druesort, Ugni Blanc. Det er intensiteten og kompleksiteten der giver Martell Cognac sine kendte karakteristika: Glathed og elegance med noter af blomster, karamelliseret frugt og bløde krydderier.

Kæmpe efterspørgsel på Martell Cognac

 Martell er et af de ældste Cognachuse i verden og deres Cognac produktion tager udgangspunkt i mange års erfaringer og traditioner. Martell Cognac blev grundlagt allerede i 1715 af Jean Martell, og ejes og distribueres den dag i dag af franske Pernod Richard. I 1831 fremstillede Martell deres første VSOP Cognac, altså en ‘very superior old pale’, og har sidenhen fortsat med deres succesfulde eksport. Martell Cognac fokuserer utroligt meget på kvaliteten af deres produkter for at appellere til den garvede Cognac-entusiast, som har nemt ved at skelne mellem god og exceptionel Cognac. Af større nationer er det blandt andet Kina, Singapore, Malaysia, Taiwan, USA, Storbritannien, Rusland og Mexico, der importerer Martell Cognac i uanede mængder på årsbasis. 

Verdens bedste XO Cognac 

Missionen for Martell Cognac er at producere den fineste Cognac af den absolut højeste kvalitet. I deres sortiment finder man blandt andet legender som Martell Cordon Bleu og Martell Extra L'Or de Jean. Martell har i særdeleshed brandet sig som et af de helt store luksus brands inden for fransk cognac. Martell XO Cognac (Extra Old) er verdens bedste XO Cognac baseret på salg og anmeldelser. Uanset hvilken Martell Cognac du vælger at prøve kræfter med, så garanterer vi, du ikke fortryder dit valg. Der er nemlig en grund til, at den knap 300 år gamle Cognacproducent stadigvæk bliver ved med at sælge til lande i hele verden og høste priser til en lang række konkurrencer!

Læs mere
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!