Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Grey Goose Vodka

“Live victoriously” lyder det rungende slogan på et af verdens mest anerkendte premium-vodka brands, Grey Goose, der blev skabt i 1997 af den amerikanske forretningsmand, Sidney Frank, der ville introducere en glat, velsmagende vodka til det amerikanske marked, da der på daværende tidspunkt ikke fandtes nogen vodka-brands der faldt uden for kategorien af almindelige typer vodka. 

Premium-vodka i luksusklassen

Grey Goose er et internationalt anerkendt vodkabrand som appellerer til samtlige aldersgrupper på grund af sit lækre design og tårnhøje kvalitet. Det er desuden en go-to vodka på de danske diskoteker, hvor man altså ikke går på kompromis med kvalitet og eksklusivitet.  Brandet blev i 2004 solgt til Bacardí til godt $2 mia., hvorefter firmaets produkter for alvor oplevede international anerkendelse og succes som følge af effektiv markedsføring rettet mod den kvalitetsbevidste spiritusforbruger.

Cognac-produceret

Grey Goose er et produkt af ægte fransk håndværk, og, modsat mange andre typer vodka, produceres den i Cognac, som egentlig ikke er kendt for at producere vodka. Sidney Frank var yderst begejstret for fransk gastronomi, og mange i hans omgangskreds delte hans interesse for fransk mad- og drikkekultur. Han samlede derfor et hold af spirituseksperter og sendte dem til Frankrig for at udforske diverse områder i en mission om, at finde nogle unikke råvarer, han kunne fremstille sin kommende vodka med. Det lykkedes, og Sidney Frank fik realiseret sin idé om at skabe en vodka, han kunne placere i den eksklusive ende af skalaen. Dét, at destilleriet er beliggende i Frankrig påvirker ikke smagen direkte, men det bidrager til brandets positive renommé og brede kendskab. Nationer som Rusland og Polen forbindes oftest med vodka-produktion. Dette er dog ikke tilfældet med Grey Goose, hvis råvarer kun oplever kort transporttid inden de blandes sammen og bliver til en fransk vodka af allerhøjeste kvalitet. 

Hvordan nyder man Grey Goose vodka?

Sidney Frank havde en mission om at opfinde en usammenlignelig vodka, der kunne udkonkurrere samtlige af markedets vodka-brands, og derigennem opnå højstatus i spiritusbranchen. Grey Goose består af 20 medarbejdere og blot to råvarer: vinterhvede fra Picardy-regionen og kildevand fra Cognac-området som harmonerer perfekt med hinanden for at fremstille en flaske Grey Goose, som desuden er glutenfri. Men hvad definerer en god vodka? Man siger, at nu flere gange en vodka destilleres, jo renere og bedre bliver smagen. Grey Goose destillerer deres vodka 5 gange - det siger lidt om den omhyggelighed deres vodka produceres med. Efter en vodka destilleres bliver den  filtreret. Målet med filtreringen er at tilføje vodkaen flere smagsnuancer. Den har en delikat og blomstret duft med en blød og rund smag, hvorfor den i særdeleshed egner sig rent over is med en skive citron eller i cocktails som White Russian, Sex on the Beach eller Long Island Iced Tea. Grey Goose opretholder sin karakteristiske smag ved IKKE at bruge nogen former for kunstige smagsstoffer - den udsøgte smag kommer fra de naturlige franske råvarer, der bruges til fremstillingen af denne prisvindende premium-vodka, som har vundet adskillige priser for sin høje kvalitet. Det er altså ikke uden grund, at Grey Goose ligger øverst i hukommelsen, når der skal udvælges en premium-vodka. Om det er til barskabet, forfesten, klubben, eller bare en aften med gode bekendtskaber, hvor du vil tilbyde dine gæster vodka af en særlig kvalitet - så er Grey Goose det oplagte valg. Vi forhandler denne luksusvodka i 4 forskellige størrelser så du frit kan vælge efter behov. 

 

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!