Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Grant's Whisky

Grant's er en kvalitets blended whisky fra skotske William Grant & Sons. William Grant’s destilleriet blev grundlagt allerede i 1887, og efter hundrede år skulle whiskyen fra destilleriet vise sig at blive en af verdens mest populære blended whiskies. En af grundende, og måske en af de mere heldige af slagsen, til at Grant har opnået stor succes skal findes i en skotsk lov, der blev indført i 1915. Her blev det nemlig vedtaget ved lov at en blended whisky skulle modne i minimum to år, før den måtte videresælges til slutbrugeren. Netop denne lov var med til at knække nakken på mange whisky destillerier i Skotland, men heldet var med Grants. William Grant havde nemlig til alt held oparbejdet et lager af årgangs whisky, og var derfor i stand til at forsyne kunder med whisky i en tid, hvor markedet var presset og efterspørgslen stor.  

William Grant døde nogle år senere i 1923, men på dette tidspunkt var Grant’s allerede en veletableret familievirksomhed. I 1979 solgte Grant’s for første gang over en million kasser blended whisky, og den dag i dag bliver den populære whisky solgt i over 180 forskellige lande på verdensplan, med et salg på omkring 5 millioner kasser årligt. 

Der findes flere forskellige varianter af denne klassiske whisky blandt de mange varianter er Grant's Family Reserve, Grant's 12 års whisky og Grant's 25 års whisky. og de lækre og komplekse smagsnuancer, der findes i de forskellige årgange er med til at konstituere Grant's som en ganske særlig og meget populær whisky.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!