Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Gautier Cognac

Gautier er en kvalitets cognac i verdensklasse. Er du Cognackender, eller bare cognacelsker? Så ville det næsten være en forbrydelse at gå udenom Gautier Cognac. Gautier har et både luksuriøst og klassisk udvalg af lækre Cognac varianter. Her kan nævnes Gautier VS, Gautier VSOP, Gautier Napoleon, XO Gold & Blue, Extra 1755 og Tradition rare.

Gautier historien tager allerede sin begyndelse i det 16.århundrede, og blev officielt stiftet som producent i 1755, da Gautier familien modtog en form for blåstempling og godkendelse fra den franske konge. Gautier Cognac produktionen er gået i arv i over 10 generationer, og det siger således sig selv at Gautier er en yderst traditionsrig familieproduceret cognac. 

Gautier Cognac er et af de ældste cognachuse i Frankrig, og ligger smukt placeret i en gammel vandmølle. Her har det ligget siden 1755 og besøger man Gautier fornemmer man tydeligt hvilken historie og tradition, der omkredser den luksuriøse cognac. Man han høre vandets brusen, dufte de gamle træfade og ganske enkelt mærke en gammel og stolt cognac tradition. 

Se vores udvalg af Gautier. Køb nu og få den gode kvalitets cognac bragt lige til døren i en sikker emballage.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!