Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Dubonnet

Dubonnet er en sød aperitif baseret på vin. Dubonnet består af en blanding af hedvin, urter og krydderier og indeholder derudover en lille smule Quinin, som vi særligt kender fra tonic vand af god kvalitet. Under fremstillingen af Dubonnet stopper man så at sige fermenteringen af druerne, ved at tilsætte alkohol, således at resultatet bliver en aperitif og ikke en decideret vin.

Dubonnet så første gang dagens lys tilbage i 1846, hvor den blev fremstillet af franskmanden Joseph Dubonnet. Egentlig blev Dubonnet produceret som et form for lægemiddel imod legionærsyge på grund af dens indhold af Quinin, der er kendt for at kunne bekæmpe især malaria. Produktionen og distributionen af Dubonnet blev i 1976 overtaget af den franske spiritus gigang, Pernod Richard, der på en måde formåede at re-popularisere Dubonnet som aperitif. Dubonnet er almindeligt blandet med saftevand eller en bittersød citronvand, og er en del af mange cocktails

På bevco.dk forhandler vi naturligvis den Aperitif fra franske Dubonnet til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!