Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Don Julio Tequila

Sorter efter:
  1. Don Julio 1942 Tequila 38% 70 cl.
    Don Julio 1942 Tequila 38% 70 cl.

    1.748,00 kr.

    På lager - Hurtig levering

Don Julio er en original, håndlavet luksus tequila, og er tilmed en af de mest respekterede tequilaproducenter i Mexico. Don Julio er ligeledes en særdeles populær tequila i USA, hvor den ligger på en ottende plads over de mest solgte spiritusmærker. Don Julio er destilleret, fremstillet og distribueret i Mexico, der må siges at være Tequilaens hjemland.

Don Julio Tequila er navngivet efter dens udvikler, Don Julio González-Frausto Estrada, der begyndte at destillere tequila allerede i 1942 i en alder af kun 17 år. Han grundlagde i den forbindelse sit ejet destilleri og udviklede igennem de næste 40 år den opskrift, der blev startskuddet for Don Julio Tequila.

Don Juilo er produceret på 100% agave fra planten af samme navn, der gror i det mexicanske højland. En hver agaveplante er syv år om at modnes og er udelukkende håndhøstet for at sikre den absolut bedste kvalitet. Agaven, der bliver brugt til Don Julio Tequila koges, således at den søde agave sirup, kaldet agave juice, frigives og koncentreres. Efterfølgende fermenterets juices, hvorefter man har en sødmefuld alkoholisk drik, der destilleres til Tequila.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!