Dalmore Whisky

|
4 produkter
Sortér:
Dalmore er et skotsk destilleri, specialiseret i fremstilling af whisky. Dalmore er en gallisk betegnelse for ‘Det store engområde’, og er netop smukt beskrivende for hvor Dalmore Distilley ligger placeret. Dalmore Distillery blev grundlagt tilbage i 1839 af skotten Alexander Matheson, og det smukke whisky destilleri er beliggende på kysten ved Cromarty Firth. Besøger man Dalmore Destillery kan man nyde den smukke udsigt til et stort og frugtbart engområde på Black Isle. I umiddelbar nærheden af destilleriet ligger en smukt bugtene flod, hvorfra Dalmore tapper sit rene vand, der bliver brugt i whiskyproduktionen. 

Dalmore er absolut en whisky, der tilfredsstiller alle sanser, både i smag og duft. Dalmore har en lang og karakteristisk eftersmag, og det er i den grad netop en af de karakteristika, der gør Dalmore til en klassisk og traditionel highland malt whisky. Uanset hvilken Dalmore whisky, du vælger så har den sin egen unikke smag og personlighed. Blandt andet vil du fornemme noter af chokolade og skarpe krydderier samt et utal af uventede og finurlige dufte. Der siges at der er mere end 27 forskellige duft nuancer i en Dalmore whisky. Hvad årgang angår. så siges det at efterhånden som whiskyen modnes kan man både dufte og smage appelsin, lyng, krydderier og antydning af røg. The Dalmore Highland malts lagres på amerikanske egetræsfade og gamle sherry fade, hvilket er med til at tilføre whiskyen en karakteristisk vaniljesødme og en duft af citrusfrugter, marmelade og krydderier. 

På bevco.dk forhandler vi den utrolig spændende og absolut ‘smags-værdige’ Dalmore Whisky til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.
Læs mere
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!