Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Crystal Head

Crystal Head vodka må siges at være indbegrebet af luksus, kvalitet og eksklusivitet. Crystal Head er en ren premium vodka i særklasse, med et unikt og opsigtsvækkende ydre. Crystal Head flasken har, som navnet antyder, form som et krystal kranium. Der er ikke tilføjet nogle former for kunstige midler i vodkaen og den har sin blødhed og smag fra naturens egen renhed. Det unikke slutter ikke her. Den fine vodka bliver som det sidste filtreret gennem 500 år gamle diamanter for at sikre den endelige renhed i vodkaen.

Den prisvindende Crystal Head vodka er meget mere en en smuk designer flaske - den har også en helt unik og blød smag. Crystal Head er noget af det reneste vodka der findes, med en unik blød, afrundet og cremet smag.

Denne særlige vodka kan købes lige her på Bevco til Danmarks bedste pris med PrisMatch, og bliver naturligvis leveret lige til døren i en sikker emballage.

Hos Bevco går vi op i kvalitet, og vi har selvfølgelig også mange andre premium vodka brands som eksempelvis de populære mærker Belvedere samt Grey Goose, som begge kan købes lige her og nu!

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!