Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Copenhagen Distillery

Hvad er Copenhagen Distillery?

Copenhagen Distillery er et prisvindende spiritusfremstillende virksomhed beliggende på Refshaleøen i København, som er drevet af en række eksperter inden for området, der hver især brænder for at producere forskellige typer spiritus med eksklusive, udsøgte ingredienser for at gøre deres produkter til noget helt specielt. Selve destilleriet blev skabt helt tilbage i 1749 under navnet Bryggergården, men var i mange år inaktivt, indtil Copenhagen Distillery bragte nyt liv i fabrikken. Brandet udtaler, at deres mission er at skabe en række spiritus, der for hver tår lynhurtigt fanger forbrugerens smagssanser. Hvis det færdige produkt ikke smager som det skal, tappes den ikke på flaske.    

Hvilke typer spiritus produceres af Copenhagen Distillery?

Deres produktsortiment råder blandt andet over gin, akvavit og kaffelikør, som udelukkende indeholder råvarer af højeste kvalitet for at leve op til brandets høje standarder. Copenhagen Distillerys image afspejler sig i den danske kultur, hvor tradition, trofasthed og kvalitet vægter højt. Brandet fastholder de danske værdier, men adskiller sig fra andre brands ved at tilføje eksotiske ingredienser som andre danske spiritusvirksomheder endnu ikke har opdaget. Samtlige af Copenhagen Distillerys typer gin har en mystisk oprindelse, som forbrugerne ikke kender til inden de lader sig forføre af produkternes karakteristiske men helt unikke aromaer. 

Prisvindende produkter i særklasse

Hos Copenhagen Distillery handler det om balance og enkelhed, hele vejen fra destillationsprocessen og udvælgelsen af ingredienserne til flaskernes design og smagning af de forskellige produkter, som brandet siger er en helt særlig oplevelse. Som resultat af deres hårde arbejde og ekspertviden inden for området, hev de en guldmedalje med hjem fra The Gin Masters for deres Orange Gin, som du naturligvis kan købe hos Bevco. The Gin Masters er en verdenskendt gin-konkurrence som tester nogle af verdens mest velsmagende og kendte gin, men også unge brands som gerne vil penetrere forskellige markeder. At vinde en guldmedalje ved The Gin Masters er altså en af verdens mest prestigefyldte priser, hvilket har gjort, at Copenhagen Distillerys produkter ikke er gået ubemærket hen.  

Fokus på bæredygtighed og økologi

Copenhagen Distillerys evne til at udforske og eksperimentere med forskellige råvarer og ingredienser gør deres produkter til noget helt særligt, som helt sikkert er et forsøg værd, hvis du endnu ikke kender til brandet, og godt kunne tænke dig at smage et produkt, der ikke kan sammenlignes med nogen andre typer spiritus på markedet. Copenhagen Distillerys sammentømret hold af spiritusentusiaster- og eksperter stræber hele tiden efter finde råvarer og ingredienser, som ingen andre brands har opdaget. Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin er brandets nye, 100% økologiske spiritus. Pr. 2019 er næsten alle firmaets produkter økologiske. Udover deres økologiske produkter, er deres destillationsmetoder 100% bæredygtige; den elektricitet, der bruges, genereres udelukkende fra vindmøller og deres propper produceres på genbrugt kork. 

Copenhagen Distillerys produkter

Hos Bevco finder du samtlige af Copenhagen Distillerys prisvindende gin, som deres klassiske, Dry Gin, hvor britiske traditioner møder danske fremstillingsmetoder, deres Orange Gin, som er brandets egen fortolkning af en klassisk gin med forskellige aromaer, der gør denne gin unik. Ydermere finder du Copenhagen Distillerys første økologiske gin, nemlig Bay Leaf Gin, samt deres Oak Gin, som delvis bruger destillationsmetoderne bag single malt whiskey, som også har vundet adskillige priser. Du finder også en helt unik kaffelikør produceret med mexicanske kaffebønner samt 4 forskellige akvavitter, som hver indeholder eksotiske og udsøgte råvarer. 

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!