Chivas Regal

1 varer
Sorter efter:
Chivas Regal 12 års Blended Scotch Whisky 40% 70 cl. (Gaveæske)

245,00 kr.

På lager - Hurtig levering

Chivas Regal er en luksuriøs skotsk whisky med en lang og stolt historie, der går helt tilbage til 1800-tallet. Allerede omkring 1837 så den første flaske Chivas Regal dagens lys, da skotten William Edward åbnede en lille vin- og kolonialforretning. Edward døde i 1841 og James Chivas overtog herefter handlen, og omdøbte navnet til Chivas Brothers, herfra lød startskuddet til den Chivas Regal, vi i dag kender. Da Chivas Regal penetrerede det amerikanske marked i starten af 1900-tallet, blev den anset som verdens første ”luksus” scotch whisky. Den kraftige økonomiske vækst i USA tillod forbrugere at købe dyre varer fra udlandet som fx. Scotch Whisky, hvorfor Chivas Regal hurtigt blev ekstremt populær blandt dem, der havde råd til markedets første luksus-whisky.  

En verdenskendt whisky

Chivas Regal er en kvalitets-whisky, der er ankerkendt i hele verden, og den anses for at være en af de mest prestigefyldte skotske whiskyer. Chivas Regal anerkendes især for sin bløde og runde smag, der er et resultat af den omhyggelige destillering og lagring på amerikanske egetræsfade. Under fremstillingen af Chivas Regal benyttes endvidere en tredobbelt blending, hvor malt- og grain-whisky blandes og lagres. Denne specielle teknik er med til at definere Chivas Regals bløde og jævne udtryk.

Whisky til enhver smag

Chivas Regal 12 Years har været markedets førende Scotch Whisky i Europa og Asien gennem de sidste mange år, som følge af den høje kvalitet og Pernod Ricards effektive markedsføring. Forude for 2018-19 sæsonen, underskrev Chivas Regal under på en 3-årig sponsoraftale med en af verdens største fodboldklubber, Manchester United. Chivas Regal har 4 varianter af kvalitetswhisky i deres sortiment, Chivas Regal 12 Års, Chivas Regal 18 års, Chivas Regal 25 års og Chivas Regal Ultis.  Du finder naturligvis alle 4 Chivas Regal varianter her på Bevco til de bedste priser og med Levering direkte til døren i sikker emballage.

Få unikke tilbud og nyheder
- tilmeld dig her