Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Chambord

Chambord Royal Likør bliver produceret i Loire dalen i Frankrig. Chambord Royal Likør er fremstillet på røde og sorte hindbær, Madagascar vanilje, marrokanske citrus skaller, honning og cognac, og er blevet produceret i Loire-dalen i Frankrig, siden det 17. århundrede.

Chambord Royal Likør er produceret udfra traditionelle Loire-dal premisser, ved kun at bruge naturlige ingredienser. Hele hindbær og brombær er gennemsyret af fransk spiritus i en periode på flere uger, for at opnå en rig frugtinfusion. Denne infusionsproces giver en særlig naturlig hindbær smag og aroma. Efter infusionen er udvundet, tilsættes endnu et lag af spiritus til frugten og det får lov at hvile yderligere i et par uger.

Efter den anden infusion bliver de resterende frugter presset for at opnå det naturlige sukker og saft. Den frugtige spiritus og juicen fra de pressede frugter bliver tilsidst kombineret med en navnebeskyttet blanding af cognac, vanilje ekstrakt, sorte hindbær, citrusskaller, honning og krydderier og urter. Chambord Royal Likør kommer i en sfærisk flaske, der er modelleret efter en Globus cruciger, som afspejler Chambord's royale forbindelse.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!