Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Bulldog Gin

Bulldog Gin er det man betegner som en London Dry Gin. Bulldog blev lanceret i 2007, og er derfor en forholdsvis ny gin på premium gin markedet. ikke desto mindre har Bulldog Gin vundet stort indpas hos ginelskere og er flere gange blevet kåret som verdens bedste  mixer gin. Med et ekslusivt, let genkendeligt og minimalistisk flaskedesign, har Bulldog for alvor manifesteret sig selv som en af de helt store spillere, når det kommer til premium gin.    

Bulldog Gin er en både let og frisk gin, fremstillet på ikke mindre end 12 forskellige smagsingredienser fra hele ni forskellige lande. De tolv forskellige, botaniske smagsgivere tæller blandt andet enebær, citrus, koriander, lavendel, lotusblade, hvid birkes, langon frugt og lakridsrod. Derudover er Bulldog Gin fremstillet på den bedste kvalitet af hvede fra de frodige enge i det østlige England, samt helt særligt og rent ferskvand fra en sø i Wales. Bulldog Gin er håndlavet, firedobbelt destilleret i traditionelle kobberkar og tredobbelt filtreret. Bulldog Gin har en blød og harmonisk tekstur med en særpræget smag, med noter af frugt og citrus, der giver en frisk karakter og en balanceret ’finish’.

Den lette og friske Bulldog Gin er fremragende i drinks og cocktails. Enebærsmagen er nedtonet, men tilstede og der er i stedet blevet plads til noter af lakridsrod, lavendel med en anelse citrusvarme fra korianderfrøene. Bulldog Gin er en virkelig lækker gin, der pynter på ethvert barskab og smager fantastisk i enhver drink. 

 

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!