Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Boodles Gin

Sorter efter:
  1. Boodles British Gin 40% 70 cl.
    Boodles British Gin 40% 70 cl.

    198,00 kr.

    På lager

Boodles Gin er en luksus London Dry Gin. Boodles Gin er opkaldt efter den legendariske Boodles herreklub i St. James, London, der blev grundlagt i 1762, og som oprindeligt blev drevet af Edward Boodle. Historien vil, at det var herreklubbens yndlings gin, og særligt en medlem af den berygtede klub, nemlig Winston Churchill, holdte særligt meget af lige netop denne Boodles Gin.

Boodles Gin blev første gang fremstillet i 1845, er har som gin været med til at forme måden hvorpå vi fremstiller, drikker og bruger gin på den dag i dag. Boodles Gin har særligt været med til at sætte standarden for London Dry Gin stilen, der grundlæggende er en klar, ren alkohol der tilsættes et blend af botaniske smagsnuancer, ingredienser og krydderier. Boodles Gin er en luksus premium gin, der produceres og distribueres i Storbritanien af firmaet Proximo Spirits. Boodles fremstilles og aftappes på den kendte Greenall’s destilleri i Warrington, England. Boodles Gin er særligt kendt for sin karakteristiske botaniske fremtoning, hvor især koriander, salvie og rosmarin gør sig gældende i smagsoplevelsen.

På bevco.dk forhandler vi naturligvis den lækre London Dry Gin fra Boodles Gin til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!