Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Beefeater Gin

Beefeater er uden tvivl en væskeægte engelsk gin klassiker, år vi snakker om London Dry Gins. Beefeater er hovedsageligt fremstillet på enebær, appelsinskal, mandler, koriander og lakrids. De mange forskelligartede urter og smagsvarianter giver Beefeater et spændende og intenst smagsudtryk. Beefeater har da også gennem årene vundet flere forskellige priser, netop på grund af din uovertrufne smag og frugtige noter. Det unikke ved produktionen af Beefeater er, at alkoholen trækker i en blanding af frugtskaller, enebær og forskellige planer i hele 24 timer inden den destilleres. Denne proces bevirker at smagen trækkes helt optimalt ud og at alle de karakteristiske smagsnoter frigives i spiritussen. 

Beefeater en sand engelsk darling, der både fremstilles og tappes i London. Beefaeter Gin kan spores helt tilbage til 1862, hvor englænderen James Borrough købte et destilleri for at starte sin egen ginproduktion. Ginen blev hurtigt en bragende succes, og efter en længere prøveperiode med forskellige navne og forskellige fremstillingsmetoder, kom det til at stå fast at Beefeater Gin var det bedste resultat. Beefeater gin er altså en særdeles velsmagende gin, der prismæssigt ligger i mellemklassen. Man får dog virkelig meget gin for pengene med Beefeater, der har vundet adskillige priser for sin smag med eksempelvis en dobbelt guldmedalje ved San Fransisco Spirit Competition. Beefeater har ligeledes opnået stor anerkendelse og guldmedaljer for sin premium gin Beefeater 24. 

Vælger du en Beefeater gin, går du altså ikke helt galt i byen. Beefeater kan både bruges i lækre drinks og cocktails, og luksus udgaven Beefeater 24, smager fortrinligt on the rocks. Du kan købe og bestille Beefeater her, og få leveret lige til døren allerede i morgen.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!