Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Bacardi

Bacardi en verdensklasse familieejet spiritusvirksomhed med oprindelse i Sydamerika og allerede etableret i 1862. Bacardi er især kendt for sin lyse og letdrikkelige Bacardi rom, der er perfekt som mixer i både drinks og cocktails. Bacardi er virkelig en af de store spillere på spiritusmarkedet og med et årligt salg på over 240 milioner flasker lys rom, er Bacardi da også verdens næststørste spiritusbrand efter Smirnoff, målt på salg og omsætning. 

Bacardi er både kendt for sin smag og for sit simple, og dog specielle design. Den stilrene flaske er kendetegnet ved det karakteristiske flagermus logo, som enhver forbruger unægteligt forbinder med Bacardi. Flagermusen er ikke bare blevet Bacardis varemærke ved en tilfældighed, men fordi at der ved destilleriet i Cuba var en kæmpe sværm af netop flagermus. Don Facondo, grundlæggeren af Bacardi valgte således at bruge flagermusen som et kvalitetsstempel for sit brand, så det fik en let genkendelighed i blandt folket. Vi forhandler også Barcadi Breezer

Der findes efterhånden mange forskellige varianter af Bacardi rom. Den originale og mest velkendte er dog til stadighed Bacardi Superior, som er en dejlig lys rom med en blød og tør smag, med et hint af vanilje og mandler. Denne Bacardi variant bruges især i cocktails som Strawberry Daiquiri og Pina Colada. Hos Bevco.dk har vi et stort udvalg af alt fra Bacardi. Køb eller bestil online og få leveret til døren.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!