Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Absolut Vodka

Absolut Vodka er et velkendt svensk vodkamærke, der fremstilles i Sverige, og med en produktion på over 500.000 flakser Absolut Vodka om dagen, er man ikke i tvivl om, at det er en af de helt tunge drenge i vodka-ligaen, vi har med at gøre her. Absolut beskriver da også sig selv som verdens førende vodkabrand indenfor premium vodka genren. 

Absolut vodka hed oprindeligt ’Absolut Renat Brännvin’ og blev fremstillet første gang helt tilbage i 1879. Der er dog, for at bruge en passende metafor, løbet meget Absolut gennem kedlerne siden, og mærket har gennemgået en masse forandringer, der allesammen er med til at definere det brand vi i dag kender som Absolut Vodka. Blandt andet blev navnet i 1979 ændret til Absolut Vodka, da man vurderede at det var et mere internationalt klingende brandnavn.

Absolut vodka fik da også et kæmpe internationalt gennembrud i 1980’erne, hvor Absolut introducerede den velkendte gennemsigtige flaske. Flasken er inspireret af gamle traditionelle medicinflasker, med trykt tekst direkte på flasken. Absolut Vodka har igennem årene fokuseret betydeligt på selve designet og udtrykket af flasken. Kendte og anerkendte kunstnere som Andy Warhol har blandt andet været med til at designe flasken i en limited edition med sit eget kunstneriske udtryk, der gør at Absolut flaskerne skiller sig smukt ud på hyllerne og pryder et hvert barskab. Måske er netop denne anderledes strategi med til at gøre Absolut til verdens tredje best solgte spiritusmærke - næst efter Smirnoff og Bacardi. Ligesom designet af flasken varierer, så varier smagen også i Absolut flaskerne også. Absolut har en række af forskellige smagvarianter, der alle er lavet på naturlige ingredienser, og indhyllet i et smukt design, der hver især visualiserer den smag af vodka, der er i vodkaen.

Hos Bevco har vi mange andre mærker indenfor premium vodka kategorien. Prøv vores lækre udvalgt a b.la de populære brands Belvedere og Grey Goose som er nogle af de meste velkendte premium vodka mærker.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!