Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Bræmble Gin Likør 24% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

314,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

The Bræmble Ginlikør kommer fra det nordlige Irland, og er en lækker ginlikør med en intens smag af brombær. Den er lavet specifikt til den klassiske Bramble Cocktail, der laves med brombærsirup og gin. Her kan man så i stedet bruge denne ginlikør.

De vilde brombær plukkes når de er helt mørke og solmodne, og har en intens sød smag. De koges ind til en sød frugtig essens. Herefter tilsættes en god klassisk London Dry Gin, som sammen med brombærrene, skaber et fantastisk elegant produkt.

Duften der møder næsen, er solmodne vilde brombær, blandet med klassisk tør enebær og mørke stenfrugter. En kompleks og frugtig smag af brombær og klassisk gin, med et hint af frisk citrus kendetegner smagsbilledet i denne gin. Eftersmagen er rig og frugtig, med smag af sensommer og efterår.

Navnet The Bræmble Ginlikør og dets unikke stavemåde kommer af den gamle skotske udtale af bramble. Producenten har valgt dette navn, for at hylde de gamle skotske traditioner hele vejen igennem, og for at give produktet et mere unikt navn.

Endnu en hyldest til Skotland findes i logoet på flasken. Her ses nemlig en enhjørning, som er Skotlands nationaldyr. Jawbox, som er producenten bag denne ginlikør, udtaler at likørens sjæl er skotsk, og at enhjørningen med sit vilde, modige og smukke væsen, repræsenterer denne ginlikør helt perfekt. De omtaler den som en sjælden skønhed.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53986
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
LandIrland
KategoriLikør, Brombær Likør
Alkohol24%
MærkeBræmble Gin
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!