Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Bols Vodka Classic 37,5% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

Pr. flaske

118,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Bols - Vodka af allerhøjeste kvalitet

Bols vodka er en naturlig vodka. der produceres af det hollandske brand Lucas Bols, der blev etableret i 1575, hvilket gør brandet til verdens ældste "nulevende" spiritusbrand. Vodkaen blev lanceret i 1989 og vandt Super Taste Award i 2010 af International Taste & Quality Institute. 

Bols - Krystalklar premium-vodka

Bols vodka indeholder 37,5% alkohol, og har en neutral, krystalklar farve. Under fremstillingen filtreres den igennem trækulsfiltre, som resulterer i et ekstraordinært rent færdigt produkt, hvilket gør Bols vodka yderst velegnet til brug i cocktails. Bols Vodka er en super premium vodka der udelukkende produceres på rug af allerhøjeste kvalitet. 

Denne vodka beskrives som frisk og velbalanceret med blid sødme, neutral stil og noter af sort peber og trækul. Grundet Bols vodkas yderst omstændige destillationsproces, lever den ikke blot op til EU's påkrævede spiritusstandarder – den overgår dem på alle parametre.    

Bols vodka har en neutral smag med en diskret of frisk nuance, hvorfor du med fordel kan nyde den ren, eller blande den i en række vodka-cocktails.

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10449
Alkohol37,5%
EmballageGlasflaske
KategoriVodka
LandHolland
MærkeBols
Størrelse70 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!